Super efekt:)
To jest widok strony w wersji do druku
Super efekt:)
naprawde nie myślałem że aż tak lakier odżyje. wygląda jak nowy
No no no całkiem inny samochód :redface:
No kawał dobrej roboty odwaliłeś ;)
daj spokój ręka mnie tak napiernicza ze to szok.ale warto było . mam dobre warunki do przerubek cc.Duża hala plus dmuchawa Cieplutko jak w domku:)
[COLOR="Silver"]
[SIZE=1]---------- Post dodany o 17:24 ---------- Poprzedni post dodany był o 17:23 ----------[/SIZE]
[/COLOR]pozatym wyszło teraz ze tylna klapa ma troche inny odcien cos w pomarancze wchodzi. trzeba wymienic
Dobre warunki do pracy to podstawa ;) a jeszcze jak są chęci to efekt jest widoczny :smile:
we wtorek po pracy przyciemnianie szybek:)
A że tak zapytam jaką folie masz do przyciemnienia szybek, będziesz to robił sam?;)
folia czarna z homologacja .brat przyciemniał i mu została:)
akurat starczy.
tak będe sam obklejał
i autko bardzo ładnie wygląda. Mówiłem że lepiej samemu wypolerować autko niż płacić te 300zł lakiernikowi :)
pewnie :) ładnie to dopiero będzie wyglądać .ale dzięki:)
kolor był ostro matowy.
zdjecia będą koło środy
Ja w lato też polerowałem swój pastą tempo k2.. Też można było się przejrzeć ;) Problemy robią się po tygodniu 2ch bo wtedy robią się widoczne te resztki pasty po kantach, szczelinach, uszczelkach.. heh ;) Ale i tak warto - trzeba potem bardzo dokładnie umyć auto.. I uważać aby nie pociapać plastików tempo - wgryza się jak nie wiem co..
hehe odrazu po zabiegu byłem na myjni:)
a dziś Ciniasek dostał nowe kołpaki:)
i tak wygląda:
Załącznik 2190
Załącznik 2191
Załącznik 2192
PS sorki za jakość zdjęć ale robione były telefonem:)
no tak jakoś wyszło:)
ps nie z brudnym tylko porysowanym hehe
jak dla mnie auto bajecznie wygląda. Już nie mogę sie doczekać wiosny aby swoje autko tak ładni wypolerować :)
dziś dopiero ładnie wygląda:) zostało dziś nawoskowane woskiem kolorowym:)
taki wosk użyłem:)
http://allegro.pl/turtle-wax-wosk-ko...002673329.html
he he a ta kredka wogóle nie kryje nawet malych rys -taki pic na wode :)
Jutro będą fotki:)
święte słowa:)
:http://www.fotoload.pl/index.php?id=...efd2c7f1fbc890