Mam pytanie do was, jakie jest wasze zdanie na temat śrub pływających, może ktoś z was używa?;)
To jest widok strony w wersji do druku
Mam pytanie do was, jakie jest wasze zdanie na temat śrub pływających, może ktoś z was używa?;)
Odpuść i kup inne felgi ;)
Już rozmawiałem dzisiaj ze znajomym wulkanizatorem i też mi doradził;)
Takie dwie miłe fotki wczoraj zrobione;)Załącznik 3026Załącznik 3027
Bardzo fajny styl fotek - jakiś filtr połówkowy, trochę dalej i ze statywu i można by uzyskać naprawdę super efekt :D
Jeśli chodzi o śruby, to odpuść sobie...
No no ładnie się furka prezentuje,tylko jakieś alu zapodaj i będzie jak znalazł :dlon:
Tak śruby sobie odpuszczam bo to bez sensu jednak ;)
No a felgi muszą jakieś przyjść bo to bardzo poprawi wygląd Marysi:)
Marysia już stoi na nowych kółkach bo wczoraj doszły do mnie śruby:)
Kółka małe ale zawsze to aluski;)
Załącznik 3800Załącznik 3801Załącznik 3802
Nie no alus to alus zwłaszcza ori :cool: Furka prezentuje się ładnie tylko ciapnął byś farbą klamki pod kolor bo troszkę tego brakuje nie mówiąc o lusterkach :palacz:
Też nawet myślałem o takich aluskach bo to są zdaje się 14 a ja właśnie mam takie letnie 2 sezonowe opony - szkoda by mi byłoby się ich pozbywać i kupować nowe 15.. Ale puki co muszą być stalówki bo nie ma zbędnych środków.. :(
Tak dokładnie to są 14 ;)
Mam pytanko jaki olej do mojej Marysi polecacie, teraz miałem Mobil 10w40 i nie wiem czy przy nim pozostać, czy może polecicie coś innego;) Pytam z ciekawości bo w promocji jest chyba Elf bądź Castrol i nie wiem czy zmieniać:)
Tendencja jest taka, że forumowicze przechodzą na Vavoline.. Kolega Boch dał linka do aukcji ostatnio gdzie był ten olej w bdb. dobrej cenie. Gdybym teraz zmieniał chyba bym się nie zastanawiał ;)
No właśnie widziałem ten link i zastanawiam się nad tym.
Czyli mówisz że warto zalać ten Vavoline, sądzisz że jest on lepszy od tych mobili itp?;)
Zaraz sobie poczytam opinie na jego temat bo z tego co widziałem na forum to są same dobre:)
Nie wiem nie jeździłem ale ludzie to na forum chwalą.. Sam mam zalany Mobil już 3ci raz jak mam auto..
Następnym razem jak będą takie ceny się zastanowię ;)
A czy ta klamka będzie pasować od marysi z prawej strony z przodu? Bo musze zmienić,a w aukcji jest że to niby na tył a ja mam prawą strone bez zamka z przodu;)
Fiat Marea Brava Bravo klamka klamki tył prawa (2381960747) - motoAllegro
Sam nie wiem - tył to tył ale może.. Porównywałeś z fotkami klamek przednich?
Swoją drogą tak chyba fabrycznie nie było (brak zamka w prawych drzwiach)..
byrrt, to teraz mnie zaciekawiłeś z tym że fabrycznie tak nie było:confused:
Muszę się zagłębić w to bardziej;)
Na fotkach z zamkiem do przodu i ta do tyłu wyglądają podobnie.
Miałeś, a w zasadzie powinieneś mieć 3 zamki, tj; Prawe, lewe drzwi, dodatkowo bagażnik.
Więc coś jest nie tak u Ciebie.