To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
seth
moim zdaniem niezle auto dzięki któremu Fiat wchodzi w nowy segment i dzięki niemu trafić może do czołówki wybieranych producentów samochodowych. spore auto i przyjemnie się w nim siedzi. deska zaprojektowana sympatycznie (moim zdaniem taka zmodernizowana deska od Bravo II). nie miałem przyjemności nim jeździć a tylko usiąść ale i tak moim zdaniem jest to jedno z najfajniejszych aut Fiata. Sedici jest fajne ale mało w nim miejsca a Freemont to juz super rodzinny samochód
WITAM KOLEDZY I POZDRAWIAM SERDECZNIE TYCH CO MAJĄ FREEMONTA
POSIADAM FREEMONTA 2latka URBANA 170 K AWD SKRZYNIA AUTOMAT 2012
NIE OSZUKUJMY SPALANIE MA GRANICACH 9 10 L NIE JAK PISZĄ SMIESZNE.
W MOIM PRZYPADKU BYŁO BARDZO WESOŁO.
PO PRZEJECHNIU 500 km pojawił się błąd silnika
PO PRZEJECHAN 700 km to samo
i tak jeszcze 3 razy co 200km aż w końcu wymienili nowy czujnik.
KTOŚ PISAŁ ŻE NIE MAJĄ W SERWISIE POJĘCIA O TYM SAMOCHODZIE
-ZGADZAM SIĘ Z TYM
KTOŚ PISAŁ ŻE SIĘ FAJNIE PROWADZI
-JAZDA PRZYJEMNA ZRYWNY GORĄCO POLECAM TEN SAMOCHÓD
-JEDNO CO MNIE DRAŻNI PRZY PRZYSZPIESZANIU JEST STRASZNIE GŁOŚNY SŁYCHAĆ ZMIANY BIEGÓW DZIWNE WRAŻENIE
-I JESZCZE JEDNO PRZY -6 STOPNI SŁYCHAĆ TREKOTANIE SKRZYNI NA WOLNYM OBROCIE W CZASIE JAZDY”NIBY NORMALNE”
TERAZ MAM KOLEJNĄ ZABAWNĄ PRZYGODĘ Z UBEZPIECZALNIĄ.
ALE TO INNY TEMAT.
JAK DLAMNIE SUPER AUTKO
-masywny
-bezpieczny
-coś ma w sobie
FIAT REISKI BYDGOSZCZ.
-
Proszę nie pisz z Caps lock'iem. regulamin i kultura forum.
-
Witam fiatowiczów, niestety jedyna opcja Freemonta dla mnie to 3,6 V6 (cena - może za rok?) mam dwa auta jedno osobowe drugie użytkowe (2,5T) i oba są (w podpisie) duuuuużo bardziej sprawne niż najmocniejszy diesel freemont w automacie (przejechałem nim 1500 km) - jedynie wersja 3,6 jest moim skromnym zdaniem lepsza.
-
Fajne autko tylko szkoda że na tle innych suwów które są już produkowane od lat będzie dostawał po tyłku względem spadającej jego ceny.. tak na pierwszy rzut oka... Suv takich gabarytów jak Freemont wiązany jest z luksusem typu też tego że cenę jednak bedzie trzymać... a mocno spada jak np w Tata
-
Za to ktoś niedługo będzie się cieszył, że kupił fajne auto w dobrej cenie. Tak to już jest.
-
Racja miszko. Zawsze są plusy i minusy tylko w różnych proporcjach :)
-
Witam wszystkich bardzo serdecznie. To mój pierwszy post na tym forum i od razu odświeżam starego kotleta ;)
Cytat:
Napisał
bartel
Miałem Chryslera Voyagera pięknie się nim jeździło. Ostatni byłem na jazdach próbnych Freemontem i mam mieszane uczucia. Czy ktoś też tak odebrał Freemonta?
Właśnie jestem w takiej samej sytuacji :)
Ciekawe co powodowało u Ciebie mieszane uczucia? Brak komfortu jaki daje Chrysler?
Niedługo przejadę się 3.6 v6 i zobaczymy, czy "przypasi" :)
-
Witam czy ktos mial cos takiego że LPG Piszczy ( przełacznik ) przy odpalniu samochodu i przy gaszeniu
Zauwazyłem że odpla na LPG odrazu nawet przy -9c ale tez zuzywa benzyne
Problem jest na slasku z serwiowaniem tej intslacji wilu dilerów wogle wycofuje sie z instalacji LPG bo fiat nie zezwala na montaz LPG do nowych silników turbo
A sersi auto gaz slask zapisuje na koniec stycznia na serwis
-
lukasz.zst w sterowniku lpg można ustawić brzęczyk jak przypomnienie o przeglądzie. Albo zrobiłeś już tyle kilometrów ile było tam ustawione, albo na ostatnim przeglądzie Ci nie skasowali. To można wyłączyć. Poza tym, że jest to denerwujące nic więcej się nie dzieje. Instalacja pracuje normalnie.
-
Czołem, jakie macie doświadczenia z korozją tego auta? zabezpieczaliście dodatkowo?
DF
-
Osobiście zabezpieczałem koszt całej imprezy 800 zł na jak długo zobaczymy.