To jest widok strony w wersji do druku
-
2 załącznik(i)
Witam serdecznie,
Planuję zakup auta Fiat Bravo 1.9 JTD 120, szukam wersji bez filtra cząstek stałych. Czy ktoś może powiedzieć czy poniższe auto (tabliczka auta poniżej ma oryginalnie DPF-a)? Czytałem kilka postów wyżej że jeżeli wartość zaznaczona na czerwono jest >1 to brak DPF-a, jeżeli poniżej to jego brak. Tutaj jest 04, czy to oznacza cyfrę cztery(4) czy (0,4 - cztery dziesiąte). Jeden z forumowiczów załączył taką tabelkę z kodami silników i wersjami nadwozia, ale nie ma w niej kodu z tabliczki. Co to może oznaczać? Dziękuję z góry za pomoc.
Z przodu przed tym 04 jest 1, także 1,04.
Załącznik 28793
Załącznik 28794
Pozdrawiam
-
Zasloniles najistotniejszy numer, czyli VIN :) mając VIN sprawdzisz czy masz DPF
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
-
Jeśli jest lub był DPF to końcówka wydechu będzie prosta a jeśli orginalnie DPF nie był montowany to końcówka wydechu będzie skierowane w strone podłoża (wdół). Pozdrawiam
-
Cytat:
Napisał
Seba11131
Jeśli jest lub był DPF to końcówka wydechu będzie prosta a jeśli orginalnie DPF nie był montowany to końcówka wydechu będzie skierowane w strone podłoża (wdół). Pozdrawiam
Ja mam 1.9 Multijet z 2007 roku mam DPF i mam końcówkę rury wydechowej skierowaną w dół ;)