no wesele to pewnie ze 35 tyś spokojnie
To jest widok strony w wersji do druku
no wesele to pewnie ze 35 tyś spokojnie
Linea kiedyś wydawała mi się kanciastym, takim bez wyglądu samochodem, ale po dokładnym obejrzeniu, auto w sumie podoba mi się, tylko, w salonie w którym oglądałem jakoś niespecjalnie mnie przekonywali, a najgorsze zniechęcenie wywołał tekst sprzedawcy"to jest fiat, dlatego tylko 2 airbagi, bo klienci fiata nie mają oczekiwań i wymagań wobec bezpieczeństwa". Troche mnie zaskoczył ten sprzedawca, bo ja napewno mam oczekiwania w tym temacie, bez względu czy bym szukał fiata czy innej marki, stąd moje zdziwienie podejściem do klienta. Ale może to był wyjątkowo marudny sprzedawca, a samochód można doposażyć w boczne poduchy i pewnie ESP. Linea to być może moja przyszłość i miałbym fajnego następce Sieny. :)
no ok. 35-40 tyś, no ale zobaczymy
jest palio łikendowe więc pewno się nie opyla mieć 2. zbliżonych modeli. zresztą pewnie podobnie jest z Pandą i uno. tylko co zastępuje scudo?Cytat:
Napisał lukq
co do linei to sedany zawsze mi się wydawały dużo mniej praktyczne od hatchback-ów, szczególnie jeśli chodzi o nieforemne bądź duże bagaże, ale w sumie fajne autko. jak to mówią - rzecz gustu.
[size=6]edit[/size]
zajrzyjcie (jeśli chcecie) do najnowszego Auto Świata. jest o fiatowskich silnikach diesla: 1.3 i 1.9: historia opisy wersji, najczęstsze usterki, wady-zalety. może za jakiś czas wpadnie od kogoś kopia.
ja chcę żeby była już wiosna ! i czarny asfalt i cieplutka słoneczne pogoda ! :)
a ja chce się w końcu wyspać co jest niemożliwe dzięki kochanej młodzieży (studenci) :sciana:
i grill na działeczce i piwko do tego, wyjazd w plener, bez strachu o zakopanie się po lusterka...Cytat:
ja chcę żeby była już wiosna ! i czarny asfalt i cieplutka słoneczne pogoda ! :)
a co? wykładowcą jesteś i na zajęcia sumiennie przychodzą :badgrin: czy masz sąsiadów takich?Cytat:
Napisał seth67
niestety mam takich sąsiadów żeby ich coś trafiło przez święta (wiem że nie powinno się źle życzyć ale to jest już masakra) albo sam chyba rozwiąże sprawe :dzialko:Cytat:
Napisał KamyK
seth67, jeśli to są studenci, to powiedz im, ze w piwnicy ktoś zostawił kanapki, jak już się tam znajdą, nie wyrabiając na zakrętach, zamknij ich i wypuść po świętach, abo nawet po sylwestrze, tylko ogórki zabierz do domu, bo mogą je skonsumować ;)
tak jak i kompocik ;-) hehehCytat:
tylko ogórki zabierz do domu, bo mogą je skonsumować
spoko chyba dziś pojechali do domu nareszcie trochę spokoju.
i nie wspominamy o tym że mogli by coś wypalić :pCytat:
Napisał lukq
tam jest tylko majeranek ;D
a to ja już nie wiem co tam seth67 w piwnicy trzyma :DCytat:
i nie wspominamy o tym że mogli by coś wypalić :p
Jeszcze bym szpadel na strych wyniósł, bo to jednak studenci, kombinują jak mogą ;) jeszcze podkop wymyślą i uciekną, a wykopanym tunelem bezpańskie koty będą właziły... może to i dobrze szczury wygonią.
jako dobry gospodarz powinieneś zadbać o inwentarz i systematycznie wykładać trutkę w granulacie :lol:
w tvn mówili, że na razie zimy nie będzie nawet do 25.01, ciekawe, czy te prognozy się sprawdzą i czy zima jeszcze da nam popalić w tym sezonie?
proste że da popalić podobno na ferie po -20 z tego co słyszałem. więc jeszcze będzie ciekawie :D
zaskoczy nas jak zwykle ;]
Nas zaskoczyła na pomorzu. Byłem tydzień w morzu i powiem Wam tak. hard-core.
A może ktoś coś słyszał o wiośnie? :?