215km/h wg gps'u Vectrą ;) na nowej obwodnicy w Skarżysku :D
To jest widok strony w wersji do druku
215km/h wg gps'u Vectrą ;) na nowej obwodnicy w Skarżysku :D
Moim Palio Weekend licznikowe 200km/h
220
niestety nie było jak rozbujać sie dalej. ciągle ktoś mi na zegar patrzył
ja swoim Cinquecentem na drodze szybkiego rucho 95 km/h i nic wiecej bo sprzeglo zaczlo slizgac :(
A ja dzis pobilem swoj rekord i jechalem 340 km/h ... na torach :) . Czyms takim ... http://img641.imageshack.us/img641/3...00224rb.th.jpg . Oczywiscie to tylko "kawalek" tego demona :) .
BART_osz to u nas takie cacka są :?: az trudno uwierzyć, no i gdzie w Polsce tak sie możną rozpędzić, jak wszędzie tory zdezelowane :P
U nas w kraju produkuje sie wagony i tramwaje . Takie "szybkie" to domena francuzow . Niestety ... bo u nas nie mialo by to nawet gdzie sie rozpedzic . Na odpowiednich torach przelotowa predkosc 350 to norma - a mozna sie rozpedzic do 574km/h - obecnie rekord dla pojazdow szynowych kolowych ( rekord maglev'a jest o okolo 8 km/h wiekszy ) .
Warto dodac ze siedzac w pociagu... absolutnie nie czuc tej predkosci ... . W naszych warunkach z gor nad morze w 2 godziny ... bylo by pieknie ...
HGT-ką licznikowo: 220km/h , na obwodnicy Krakowa
Dzisiaj wracałem z W-awy Cordobą III - 215 km/h i odpuściłem, na CB cynk dostałem że misiaki stoją gdzieś w stronę Krk.
210 ale Mazdą 6 :P
170km/h uniakiem trasa radom-kozienice
Fiat Stilo 1.9 jtd 115k Multiwagon trasa (autostrada) Niemcy,210km/h spalanie w tym czasie 12.7 l/100km
210km/h Ibizą 1.9 TDI po chipie na 115KM, na A2. Miałem wrażenie że wskaźnik paliwa na moich oczach idzie w dół :-/
Omegą dziś budzik z zapasem został zamknięty ;) a to wszystko przy prędkości 10km/h hehehehe
Efekt parkingowych wygłupów przy użyciu tylnego napędu ;)
Ja moim bravalotem za dobrych czasow lecialem 160 na gazie , pewnie by polecial wiecej ale droga sie konczyla . Teraz pracuje nad tym sprzetem zeby moc te predkosc pobic , ciekawe czy mi sie uda .
ja poprawiłem do 235 ładny kawałek drogi wypatrzyłem se :D
ile tam masz kucy seth?
tylko 120 i zegar do 260 ale myślę nad zamknięciem zegara.
Na 120 KM to i tak niezly weynik te 235