Moje zegary wylądowały na allegro, zachęcam do kupna :rolleyes: Zegary Siena Palio EL z obrotomierzem RARYTAS ! (3435735011) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
To jest widok strony w wersji do druku
Moje zegary wylądowały na allegro, zachęcam do kupna :rolleyes: Zegary Siena Palio EL z obrotomierzem RARYTAS ! (3435735011) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
kowal - ja mam palio 1,2 HL i też mam białą czcionkę w oryginale (o obrotku etc nie wspomnę ;)).
bo masz pewnie poliftowe zegary z HL a to nie to samo co moje :tongue
a to dlatego jakieś takie dziwne mi się wydawały te twoje :P
nowa cena : 150zł
Hmm... czy ktoś w ogóle jest chętny na te zegary ? jeśli tak - zaproponuj cenę :rolleyes:
Czy zegary z Fiat Palio 1.6 16V będą pasować i wszystko będzie działać przy moim Palio EL 1.4? Czy silnik z którego są wyjmowane zegary i silnik do którego są przekładane mają znaczenie czy nie?
Będą pasować, jedyne co ważne to czy masz poduszkę czy nie. Bo jak masz to kup zegary od wersji która też ją miała(inaczej nie będzie działać poducha).
No i lepiej nie kupować zegarów z palio diesela :tongue
Witam mam pytanie wymieniam zegary takie Załącznik 17469 na takie z obr Załącznik 17470 moje pytanie brzmi co mam podłączyć pod wtyczkę tą po prawej stronei od licznika w nowych zegarachZałącznik 17471 bo w starych licznikach w ogóle takiego wejścia nie ma Załącznik 17472 jutro zamierzam to wymieniać ale już mnie zastanawia ta wtyczka ;-)
Ja wymieniałem ostatnio i w zegarach z obrotomierzem w ogóle nie było takiego modułu jak u ciebie(ja ma zegary z obr. z białą czcionką) były identyczne z tyłu jak te bez obrotka. Musiałem jedynie zamienić ten moduł przykręcony po lewo(patrząc od tyłu), odpowiada on za sprawdzenie air baga i absu, a że nie mam absu to świeciła się kontrolka(przełożyłem moduł ze starych zegarów i jest dobrze).
Co do tego modułu po prawej to może go odkręć, albo po prostu zostaw, bardzo mnie to zaciekawiło.
A te zegary z obrotomierzem to wersja z poduchą bo widzę, że 98 rok, a montowali poduszki bodajże od 99?
nie miałem fotek mojego licznika i z google je znalazłem ale mam identyko tylko że z poducha i absem podłaczyłem wszystko tak jak w starym liczniku obrotomierzy przylutowałem i wszystko gra nie wiem po co ta wtyczka po prawej ale jest git wiec nie grzebie tylko muszę gdzieś skołować sobie linke od prędkościomierza bo w starym liczniku już nie działała i w tym też nie. ślimak w skrzyni jest dobry bo linka sie obraca tylko za mało wystaję i nie wchodzi do końca licznika ;)
Siema. Odświeże kotleta.Czy ktoś już wie do czego jest ta wtyczka w zegarach z obrotomierzem? Załącznik 18416
Chce wymieniać u siebie ale też mnie zastanawia WTF.
Ja w zegarach z obrotomierzem nie miałem tej wtyczki, kup sobie bez niej i po sprawie. :)
Dobra podpowiedź tylko ja je już mam.Prześwietle co i jak się tam w środku łączy i zrobie jakąś rozpiskę to może kiedyś się komuś przyda.
moze przygotowane pod wersji z elektronicznym licznikiem prędkości np na Brazylię.