To jest widok strony w wersji do druku
-
A mnie się nie podoba to rozwiązanie z ramka. Nasze fiaty są takie że nigdy nie zastapimy tego fabrycznego i przyznajmy ladnie pasujacego koledzy to nie golf 3. Wolał bym zainwestować w lepsze fabryczne :)
to radio wraz z całą konsola środkową stanowi piękna kompozycje która zaprojektował jakiś włoch
-
Też tak uwazam dlatego mam AD182H4 :D hahahhaha golfiarze by całą deske "ztjuningowali" pod radio :)
-
Ale jeżeli się chce lepsze brzmienie car audio to trzeba zmienić jednostkę centralna bo fabryczne radio nie wystarczy. Innego kompromisu nie ma :)
-
Cytat:
Napisał
herwolf260789
Ale jeżeli się chce lepsze brzmienie car audio to trzeba zmienić jednostkę centralna bo fabryczne radio nie wystarczy.
Zależy do czego chcesz te radio.. Ja mam fabryczne i mi one tam wystarczy spokojnie.. A przynajmniej się fajnie komponuje..
-
Tak jak pisalem wczesniej mi też wystarcza a najlepsze jest to że pięknie wygląda na konsoli środkowej ale nie wszystko każdemu musi się podobać badz sprzęt nie spełnia oczekiwań
-
Ja mam Fabryczne dobrze zestrojone dobre głosniki i szczerze powiem ze gra lepiej od nie których xplod-ów. W Bravo jest odczuwalny bas przez same głosniki bez tuby ani skrzyni i przyznam ze fajnie masuje plecy :D
-
ja jak kupiłem około pół roku temu ramkę to dopasowana luksus;) radio mam pioneer i pasuje luks;)
-
Jaką kupiłeś?
Są inne niż made in china?
-
Kiedyś w golfie miałem JVC CHAMELEON mialo elektryczny panel od dołu wysowala się klawiaturą a jak chciałem płytę zmienic to klawiaturą się chowala a wyświetlacz szedł w dol. To radio jak było wyłączone to wyglądało jak zaslepka w czarnym wnętrzu po prostu rewelacja całe czarne się robiło a oba panele tworzyły płaska powierzchnie. To była edycja limitowana na urodziny JVC i nie do kupienia w polskim sklepie ale jest po prostu świetne.
Uważam że radio powinno być dopasowane do wnętrza i w podobnym stylu a fiatowskie radio ciężko zastąpić :)