krzychTIPOspeed, ale to jest FiatForum, a nie TTT :lalala:
To jest widok strony w wersji do druku
krzychTIPOspeed, ale to jest FiatForum, a nie TTT :lalala:
no to możne jednak warto zrobić coś w rodzaju konkursu nich ludziska gdzieś nadsyłają swoje projekty potem sie wybierze coś najlepszego i będziemy mogli się rozpoznawać na drodze:D
Wiem egoniku :P ALe pokazuje to bo moze ktos odgapi wzor odemnie lub co inne :DCytat:
Napisał egon
Tez tak mysle ;)Cytat:
Napisał seth67
no to trzeba chyba ustalić to z kimś. fajnie byłoby zobaczyc kogos na ulicy z taka naklejką
Pomysł z naklejką jest baaaaaaaaaaardzo trafny myślę że prawdziwemu zwycięzcy konkursu nie zależy na VIP prawdziwym wyróżnieniem było by umieszczenie loginu na naklejce gdzieś w rogu nie koniecznie dużymi literami sam poświęciłbym czas na kilka projektów
to co robimy cos takiego??
Koledzy nie pytajcie sie tylko smigac na kompach i projekty tworzyc :P Im wiecej osob sie tym zajmie tym szybciej beda naklejki :P
to ja gadam z koleżanka od grafiki i bedzie cos moze ciekawego.
Dzialaj, dzialaj kolego, bo dluga droga do zrobienia takiej naklejki :P
no projekt a potem druk wiec mysle ze nie bedzie zle damy rade:D
Ja też jestem ZA, z chęcią coś nakleje na swojego Sienolota :D
Nadchodzi weekend i akurat będę miał go wolny, więc dociągnę temat naklejek i rozpiszę konkurs na zaprojektowanie.
Z wdrożeniem nie będzie problemów, bo mamy doświadczenie i kontakty z TTT.
Prezesie tylko zróbcie te nalepki w normalnych rozmiarach, one są na samochód nie na bilbord :badgrin: :badgrin: :badgrin:
...no i może wziąść pod uwagę jakiś format mini rozciągnięty co by some można na tablice rej - na ramki nakleić? jako opcję; tak mi się zwymyśliło.....