Po pierwsze najpierw zapisz sobie backup swojej konfiguracji a potem zacznij od tego co napisałeś. Jak nie pójdzie kombinuj. Zawsze będziesz mógł wrócić do swojej konfiguracji.
To jest widok strony w wersji do druku
Po pierwsze najpierw zapisz sobie backup swojej konfiguracji a potem zacznij od tego co napisałeś. Jak nie pójdzie kombinuj. Zawsze będziesz mógł wrócić do swojej konfiguracji.
Na forum MES jest opisane, ale to dal Fiata 500, że wydłużają plik proxi do chyba 160, wpisując 00 i przedostatni dają 80. Ale sprawdź sobie dokładnie na forum ichniejszym bo dość dawno o tym czytałem i robiłem.
Witam
Mam od niedawna Tipo 2021r i nie ogarniam możliwości radia fabrycznego.
Wg ePERA kod mojego radia to: 7Q9 VP2R Radio 7 dual tuner, USB, AUX, BT.
8EW CARPLAY/ANDROID AUTO- wyświetlanie ekranu głównego smartfon.
wg ogólnego dla wszystkich modeli dekodera, znalazłem określenie kodu wyposażenia 7Q9 : VP2R CAPATIVE DAB EMEA, Audio streaming
Czyli rozumiem że android auto jest tylko kwestia uruchomienia?
Cześć,
Mam Fiat TIPO 1.6 HB Lounge i chciałbym zapytać, jak zaktualizować oprogramowanie i aktywować Android Auto oraz Apple CarPlay. Moja wersja oprogramowania to 22.00.54.06.
Próbowałem wielu wersji oprogramowania znalezionych w internecie i nagrywałem je na pendrive, ale samochód ich nie rozpoznaje. Nie wykrywa niczego, a mój Samsung S22 Ultra pokazuje migającą ikonę ładowania za każdym razem, gdy podłączam go za pomocą wysokiej jakości kabla.
Czy ktoś mógłby mi pomóc w rozwiązaniu tego problemu?
Dzięki z góry!