To jest widok strony w wersji do druku
-
marx30 to jeszcze jak możesz to podaj gdzie zakupiłeś sprężyną i nr po jakim najlepiej jej szukać.
-
numeru nie znam, tzn jest jakis pt PP010, producent tevema, zakup allegro ale firma profit parts, pod hasłem tipo t-jet
-
Cytat:
Napisał
marx30
numeru nie znam, tzn jest jakis pt PP010, producent tevema, zakup allegro ale firma profit parts, pod hasłem tipo t-jet
Rzeczywiście nie trzeba się specjalnie napocić żeby to znaleźć, jakoś nie dawno jeszcze szukałem z ciekawości i pytałem u znajomego od którego biorę części i nie było nic w ofercie w zamienniku. To dobrze bo to absurd żeby był problem z dostepnością części.
-
Niby robia sprężyny od 1936 może nie bedzie najgorsza.
Ale tu by sie trzeba zdoktoryzować czy coś innego by nie podeszło.
-
Cytat:
Napisał
marx30
Cześć, mam podobny problem, sprzedawca z tego samego sklepu stwierdził, że sprężyny PP010 są do diesla i w t-jecie będą za twarde. Napisał że będzie miał dedykowane sprężyny pod koniec lutego. Zamówiłem już na allegro PP010 i tak się zastanawiam czy montować, czy zwrócić i czekać na wlasciwe( tej samej firmy). Jak Twoje odczucia odnośnie tej sprężyny? Zmieniła się twardość zawieszenia w porównaniu do oryginału ? Dzięki za odpowiedź
-
Cytat:
Napisał
mateusz.lesko
Cześć, mam podobny problem, sprzedawca z tego samego sklepu stwierdził, że sprężyny PP010 są do diesla i w t-jecie będą za twarde. Napisał że będzie miał dedykowane sprężyny pod koniec lutego. Zamówiłem już na allegro PP010 i tak się zastanawiam czy montować, czy zwrócić i czekać na wlasciwe( tej samej firmy). Jak Twoje odczucia odnośnie tej sprężyny? Zmieniła się twardość zawieszenia w porównaniu do oryginału ? Dzięki za odpowiedź
trochę późno pisze ale nie widzę różnicy w prowadzeniu, wysokość jest OK(=/-3mm). Sprężyna wyglądała na taka samą