To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Yarpen
Nie ma za to opcji włączenia w menu blokowania przy 20km/h
To ci mogę spróbować włączyć, zapraszam do Łodzi :)
-
Cytat:
Napisał
harry.wesoly
Test 1 otwarcia z pilota, otworzyłem bagażnik nie ruszając drzwi, bagażnik otwarty, mija ponad minuta, drzwi się ponownie nie zamknęły.
Test 2 jak wyżej z tym że otworzyłem bagażnik po czym zamknąłem, mija ponad minuta a drzwi się nie zaryglowalyy.
Test 3 jak wyzej z tym że na otwartym bagażniku kliknąłem na pilocie guzik Otwórz po czym zamknąłem bagażnik, drzwi po ponad minucie się nie zaryglowaly.
Reasumując, nie ma takiej możliwości aby zatrzasnąć sobie kluczyki w aucie.
Da się, Wychodzisz z auta, otwierasz bagażnik po czym ryglujesz drzwi z pilota przy otwartym bagażniku, zostawiasz kluczyki w bagażniku I zatrzaskuje bagażnik i pyk
Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka
-
Cytat:
Napisał
lucaspatecki
Da się, Wychodzisz z auta, otwierasz bagażnik po czym ryglujesz drzwi z pilota przy otwartym bagażniku, zostawiasz kluczyki w bagażniku I zatrzaskuje bagażnik i pyk
Potwierdzam z autopsji...Przy zaryglowanych drzwiach otworzyłam z pilota bagażnik, wkładałem zakupy, odłożyłem kluczyk bo mi przeszkadzał. Jeden ruch ręki i bagażnik zamknięty z kluczykami i drałowanie po zapas do domu. Blisko było...
-
Cytat:
Napisał
pietics
Potwierdzam z autopsji...Przy zaryglowanych drzwiach otworzyłam z pilota bagażnik, wkładałem zakupy, odłożyłem kluczyk bo mi przeszkadzał. Jeden ruch ręki i bagażnik zamknięty z kluczykami i drałowanie po zapas do domu. Blisko było...
No albo tak :d też tak raz zrobiłem I terwz się pilnuje hahaha
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
To ci mogę spróbować włączyć, zapraszam do Łodzi
Dzięki, jak będę w okolicy, to dam znać :)