To jest widok strony w wersji do druku
-
To ja w zeszłym roku HB wiozlem dwa rowery na haku ( teraz już nam bagaznik na 3 rowery) trzeci rower w środku, trzy osoby i wszystkie manele pod namiot czyli materace, śpiwory, krzesła stolik itd...
Dał radę...👍
-
Cytat:
Napisał
Krzycholu
To ja w zeszłym roku HB wiozlem dwa rowery na haku ( teraz już nam bagaznik na 3 rowery) trzeci rower w środku, trzy osoby i wszystkie manele pod namiot czyli materace, śpiwory, krzesła stolik itd...
Dał radę...��
No i to jest właśnie samochód do tego. Wół roboczy ;-), i sporo rzeczy jest pod tym kątem pomyślane z wzorem tapicerki włącznie. Zadrapiesz, przejedziesz filcowym beretem i nie widać. A ludzie narzekają że nie ma aksamitu w schowku i cielęcej skóry na podłokietniku
-
Cytat:
Napisał
marx30
Właśnie tipkiem HB przewiozłem 3 metrową markizę w Ori opakowaniu z całym tymżelastwem w środku i to zamkniętym bagażnikiem. Proponuję dla porôwnania to fabią. Dla mnie to jest wyznacznik segmentu C :-).
Potwierdzam, też wiozłem 3-metrówke z Castoramy [emoji108]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
A tam Matizem wiozłem 5m rurę karbowaną przepustową fi400, fakt klapy już się nie dało zamknąć :)
-
A ja w 93 roku przewiozłem maluchem 28 m2 gresu który ważył 700 kg. Woził ktoś tyle Tipo ?
-
Tipo to delikatne auto. Osobiście czuję różnicę w obciążeniu jego gdy mam pusty zbiornik a potem pełny. Czuję wtedy jakbym miał załadowany bagażnik- na nierónościach oczywiście....:rolleyes:
-
Cytat:
Napisał
jacek2
Osobiście czuję różnicę w obciążeniu jego gdy mam pusty zbiornik a potem pełny.
A ja to nawet jak się wysikam na parkingu, to potem czuję, że lepiej się jedzie :mrgreen:
-
Cytat:
Napisał
kjk
A ja to nawet jak się wysikam na parkingu, to potem czuję, że lepiej się jedzie :mrgreen:
Może na golasa jeździć zawsze to z 2kg mniej;-)
-
-
Cytat:
Napisał
steyr
A tam Matizem wiozłem 5m rurę karbowaną przepustową fi400, fakt klapy już się nie dało zamknąć :)
coś w ten deseń?:
https://www.youtube.com/watch?v=uDBUOqlTRAE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Nie taka duża i nie taka długa, miałem zdjęcie bo to było parę lat temu może je jeszcze je znajdę jak jeszcze mam;-)
-
Cytat:
Napisał
kjk
A ja tylko na czczo ;p
-
Cytat:
Napisał
DamianoZaw
A ja tylko na czczo ;p
A kupa też odczuwalna ? :roll:
-
Przede wszystkim... czasami to 2-3 kg...
Zaraz nas moderator przechrzci...
-
kto mi powie jak to jest.......kupuje auto z salonu a chce ubezpieczyć auto na własną rękę przez mój bank......i teraz pytanie:czy auto jak biorę z salonu to jest ono zarejestrowane i posiada jakieś ubezpiecznie czy jak ? bo żebym mógł kupić ubezpieczenie muszę mieć auto już zarejestrowane na siebie i posiadać vin itp nie wiem jak to ugryźć ktoś pomoże ?