To jest widok strony w wersji do druku
-
Niewiem czy to wogole dotyczy mojego egzemplarza ale od wczoraj jak włączę klimę, niestety mam manualną to ze środka panelu mam przez chwilę fajne dzwieki i to napewno nie od panelu tylko za nim , może miał ktoś taka przypadłość bo i tak muszę podjechać sprawdzić ilość czynnika ale niestety z terminami jest katastrofa .
-
Jakby ktoś też miał takie dziwne dzwieki ,to czynnik się kończy. Byłem nabić w układzie zostało 90 g ,2017 r pierwszy raz nabijana
-
U mnie też zaczęło wczoraj świszczeć gdzieś na wysokości schowka przed pasażerem, na nawiewie (nie klimie). Przebieg 5,5k km, jedyne co to akurat wczoraj wyjąłem filt do opwymiany, a że wypadł mi jakiś paproch przy wyjmowaniu to odkurzyłem szczelinówką otwór na filt - może jeszcze coś tam siedzi jakiś listek no ale to powinno go z czasem zmielić i pokruszyć. Jak nie ustanie to chyba tam będę musiał zajrzeć, auto na gwarancji jak tam jest taki łatwy dostęp to może ujrzę przyczynę :)
-
Cytat:
Napisał
mihauu
U mnie też zaczęło wczoraj świszczeć gdzieś na wysokości schowka przed pasażerem, na nawiewie (nie klimie). Przebieg 5,5k km, jedyne co to akurat wczoraj wyjąłem filt do opwymiany, a że wypadł mi jakiś paproch przy wyjmowaniu to odkurzyłem szczelinówką otwór na filt - może jeszcze coś tam siedzi jakiś listek no ale to powinno go z czasem zmielić i pokruszyć. Jak nie ustanie to chyba tam będę musiał zajrzeć, auto na gwarancji jak tam jest taki łatwy dostęp to może ujrzę przyczynę :)
U żony w GP ostatnio miałem podobny problem, okazało się że do wentylatora dmuchawy wpadło pióro z ptaka. Oczywiście żona nie przyznała się, kiedy i co to trafiła.
-
Cześć dzisiaj ja u siebie usłyszałem dziwny dźwięk. Jeżdżę na włączonym 1 biegu (kresce), po przejściu na wyższy poziom nie słychać tak samo jak całkowicie wyłączę... Jakieś sugestie... :confused: