1.4 95 km. ale w kazdym jakim jezdzilem cos takiego wystepowalo ze mijaja 2-3 sekundy zanim zaczyna przyspieszac zmieniajac z jedynki na dwojke.
To jest widok strony w wersji do druku
Nie przesadzaj z tym czasem dziury. Max. 1sek.
Nie ma turbo to jest dziura...
Gadałem w październiku z gościem z wypożyczalni aut jak mój był w aso. Mówił że mają Tipo 95 z pierwszego rzutu i ma dziurę ale dostali Tipo 95 z 2019 i o dziwo chwalił bo dziury brak. To tak na marginesie.
A ja jeszcze raz napisze: programowanie tych centralek to kwestia przypadku
Odebrałem niedawno Lounga sedana. Czy też nie macie podświetlenia w schowku przed pasażerem ?.
Ja nie mam turbo dziury.
A co do schowka to ja mam podświetlenie ale ja mam wersję sprzed czasu kiedy ekonomiści zaczęli go odchudzać ze zbędnego wyposażenia.
Odebrałem Tipo w lutym. Rok produkcji 12.2019 r. Wykastrowany ze wspomnianych gadżetów w tylnym podłokietniku, przednie pasy nie mają regulacji wysokości (na szczęście nie jestem jakiś wysoki czy niski 175 cm), nie ma oświetlenia w tym mikro schowku przed pasażerem, brak schowka z lewej strony pod kierownicą i lampki pod panelem klimatyzacji. U mnie w Loungu nie ma też chromowanej listwy z tyłu na bagażniku, a w starszych Loungach chyba zawsze była. Nie wiem gdzie jeszcze szukać tych ich oszczędności. W silniku nie zaobserwowałem turbodziury i mam nadzieje, że nie wycieli 5 km mocy i 10 nm momentu :).
No i obowiązkowo moje Tipo ma pakiety widoczność i bezpieczeństwo w standardzie, co zresztą widać na cenniku Tipo na 2020 r.
ja mam kwiecień 2018 więc po części wykastrowany, ale jeszcze nie tak tragicznie i nie przypominam sobie bym miał z tyłu jakiś chrom (a pakiet style mam, więc wszelkie "chromy" są założone)
Sw nie miało nigdy oryginalnie chromu na krawędzi klapy nad rejestracja, sedan miał...
Sedan ma chromy ale następnym razem biorę bez. Jak zaczyna się zima i chemia na drogach i jak nie myjesz często auta to chemia powoduje że masz purchle na listwach. Mi udało się ich pozbyć pastą polerską. Ale ogólnie ładnie wygląda ale latania przy tym.