Ładne te pokrowce, jaka cena i material? Szit jak mozna zapomniec o isofix...
To jest widok strony w wersji do druku
Ładne te pokrowce, jaka cena i material? Szit jak mozna zapomniec o isofix...
Też szukam jakiegoś konkretnego zestawu pokrowców, ale u mbie Isofix musowo być musi [emoji2]
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
A co ma to sama instrukcja
Załącznik 35499
Załącznik 35499
Przecież to klasyczny dupochron jest. Chyba w każdym samochodzie, który miałem, taki zapis widziałem w instrukcji.
Większość wycięć robi się samemu. Trochę się tego bałem ale pokrowce są elastyczne i nawet łatwo poszło.
Oczywiście to co mogą zrobić to robią. Tylko ten ISOFIX mnie zmartwił ale sobie poradziłem.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Ja zapłaciłem 207 zł z przesyłką. Materiał welur dobry jakościowo. Na ISOFIX zrobiłem małe nacięcia i jest spoko.
Hej,
Ktoś ma takie pokrowce?
Na zdjęciach wyglądają na dobrze dopasowane.
wyglądają na dobrze spasowane, bo to raczej na zdjęciach nie są fotele z Tipo, spójrz na zagłówki, to nie są Tipowe zagłówki.
Też to zauważyłem. Zadałem im pytanie czy mają real foto, więc na razie czekam.
Zdjęcia są z Grande Punto. Z Tipo nie mają. Napisali, że jak siedzenia są wyprofilowane to środek będzie odstawał.
Nacięcia tylko na zamki pasów w tylnym siedzisku - ISO-FIX jest pomiędzy siedziskiem i oparciem więc nie wymaga nacięcia.
Jak nikt z forum ich nie ma, żeby zobaczyć jak to na żywo wygląda, to chyba się skuszę na pokrowce z MIREX II. Cena podobna, a opini jakby o nich więcej.
Pozdrawiam
Tomek
Te MIREXY masz na myśli??
Wyglądają zacnie, i widzę, że cena spadła bo w zeszłym roku chodziły po 600 zł
Jakoś skóra mi nie "leży". Myśałem o zwykłych materiał/alkantara w kolorze czarno-szarym - jak ori w TIPO