To jest widok strony w wersji do druku
-
OK. Już wiem. :) Dzięki.
Nie wiem dlaczego, mówiąc pisząc o duplikacie miałem na myśli zawartość karty, czyli ważne dla mnie kody. A ten niebieski kartonik, zapewne znowu zgubiłby się tak jak pewnie i poprzedniemu właścicielowi (dlatego mi ich nie dał przy sprzedaży, a ja nie zwróciłem uwagi na to). Myliłem pojęcia pisząc "duplikat", a myśląc o kodach.
-
Ja dzisiaj dostałem do stilo za darmo, a już za drugi do cromy musiałem zapłacić 50zł brutto, ASO FIAT auto Tim Janeczko Opole, byłem na miejscu, Pan tylko potrzebował dowód rejestracyjny, jeszcze mi wydrukowali
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
-
1 załącznik(i)
Jak ktoś jest z Mielca (Podkarpacie ) i okolice spokojnie w MKT Serwis Wola Mielecka można uzyskać kody z Code Card za free trzeba do nich podjechać z dowodem auta ale najlepiej wcześniej zadzwonić
-
Niestety u mnie brak szczęścia. Z tarnowa napisali żeby podjechać z dowodem rejestracyjnym lub skontaktować się z najbliższym aso, aczkolwiek ja jestem z nad morza i tutejsze serwisy aso w słupsku i starych bielicach chcą 350-450zł za kartę kodów bez możliwości uzyskania samych kodów bez karty.