Już poszło do gkrz67
To jest widok strony w wersji do druku
Już poszło do gkrz67
Zamówiłem na ali :smile: trochę poczekam , ale co tam....
Kolego - nie masz ochoty to się nie fatyguj i nie kupuj. Może ktoś inny nie będzie miał z tym problemu. Skoro ty tym kimś nie jesteś to się nie udzielaj w kwestii czy mam sobie sam zamawiać czy płacić dodatkowo za przesyłki itp. Będę chciał to sobie kliknę a jak nie to nie. Jak trzeba będzie to i za pocztę dodatkowo zapłacę - chyba to nie twoje koszty nie? Pozwolisz, że będzie to moja sprawa. Pozdrawiam.
No i przyszły czerwone ubranka :smile:
Zamawiałem czarny+ czerwony ale chińczyk wie lepiej co ma wysłać :smile:
Jeszcze docinka i można zakładać.
Załącznik 34611
To są nakładki na kluczyk.
Czy ktoś próbował wymienić obudowę klucza. Wyjąć elektronikę i przełożyć w nowy plastik?
Każde zamienniki średnio zdają egzamin.
Jest gdzieś opisane, że spasowanie nowych/zamienników pozostawia wiele do życzenia.
Wysłane z mojego ONEPLUS A6013 przy użyciu Tapatalka
...PanJarek tutaj jest wątek o wymianie obudowy kluczyka:
https://fiatklubpolska.pl/croma-446/...luczyka-43112/
Wczoraj założyłem swoją "gumkę" na kluczyk. Po docięciu już nie wygląda tak fajnie - trochę jak obrzezany .....;-) . Ale generalnie jest ok. Guziki dobrze łapią i chroni obudowę, która szybko się niszczy niestety. A w wymianę obudowy to ja nie wierzę. Podróby są raczej to kitu.
Ja też po 21 dniach otrzymałem przesyłkę z Chin, całkiem przyzwoicie jest to wykonane i nawet bardzo praktyczne po założeniu na kluczyk, rzeczywiście trzeba lekko przyciąć, tak ok 3 mm
Załącznik 34785Załącznik 34786
u mnie prakrycznośc skonczyła się jak żona zechciała małego wozić na przednim fotelu i trzeba wyjmować grot do wyłączania poduszki powietrznej.. ;d
Nie ma problemu...Załącznik 34800
ekhm tak srednio..;D widze, że już się rozrywa na przycisku otwierania
No to dorobić kluczyk tylko ta metalowa cześć za czapkę drobnych i po problemie. Pewnie jakikolwiek grot jest w stanie wyłączyć poduszkę w naszych cromach
no dokładnie o tym pomyslalem od razu i w mig poszedlem do punktu dorabiania kluczy gosc pokrecił nosem i powiedział ze nie zrobi :o ale chyba zle zacząłem rozmowe przestraszył się słow fiat croma- nastepnym razem po prostu położe na stół wyjety grot i powiem zeby taki wyrzeźbił