To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Dlaczego polecasz uszczelki przednich drzwi?
Wyraźnie mniej syfu drogowego dostaje się do wnęk drzwi, zwłaszcza zimą.
-
A wiecie co mnie zaskoczyło??
Mam model 2018, nie mam osłony pasa, nie mam osłony pod schowkiem, nie mam osłonek zaczepów do fotelików z tyłu kanapy, schowek ma oświetlenie i jest powoli opuszczany (nie widzę żadnej linki) i uwaga... MAM uszczelki dolne przednich drzwi :P
-
Cytat:
Napisał
kjk
Wyraźnie mniej syfu drogowego dostaje się do wnęk drzwi, zwłaszcza zimą.
Ale ciszej w kabinie nie jest? Mnie wkurza szum wiatru przy drzwiach przy 110 kmph+
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Ale ciszej w kabinie nie jest? Mnie wkurza szum wiatru przy drzwiach przy 110 kmph+
Podpinam sie pod pytanie.
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Nie wiem. To naprawdę trudno ocenić na ucho, bez uczciwego pomiaru...
-
Bo jest mniej syfu i kurzu na progach od wewnątrz i trochę jeszcze wyciszają drzwi.
-
Cytat:
Napisał
Robs
Bo jest mniej syfu i kurzu na progach od wewnątrz i trochę jeszcze wyciszają drzwi.
Właśnie czy wyciszają bo jednym wyciszają a innym nie. :-) Jak niezauważalnie to nie warto w takim razie.
-
Cytat:
Napisał
Szary83
A wiecie co mnie zaskoczyło??
Mam model 2018, nie mam osłony pasa, nie mam osłony pod schowkiem, nie mam osłonek zaczepów do fotelików z tyłu kanapy, schowek ma oświetlenie i jest powoli opuszczany (nie widzę żadnej linki) i uwaga... MAM uszczelki dolne przednich drzwi :P
Wersja POP?
-
Cytat:
Napisał
andijaw
Właśnie czy wyciszają bo jednym wyciszają a innym nie. :-) Jak niezauważalnie to nie warto w takim razie.
To musiałbyś sam ocenić. Jeden nie słyszy różnicy między hifi a głośnikiem w telefonie, a drugi kupuje kable głośnikowe po 1kzł za metr ;-)
-
Cytat:
Napisał
TipoSedan
Wersja POP?
"lonż"
-
Lonż w hb i sw ma każdy uszczelki drzwi...
-
Cytat:
Napisał
kjk
To musiałbyś sam ocenić. Jeden nie słyszy różnicy między hifi a głośnikiem w telefonie, a drugi kupuje kable głośnikowe po 1kzł za metr ;-)
Chyba masz dużo racji tylko sprawdzić się nie da bo wydam 120 zł i się okaże, że nie ma różnicy. Gdybym wiedział, że jest to co innego a tak na lewo i prawo kasę wydawać to trochę bez sensu.
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Lonż w hb i sw ma każdy uszczelki drzwi...
i pop w HB (przynajmniej u mnie)
-
hb pop 2018:
- brakowało uszczelki maski silnika (dokupiona)
- brakuje plastiku nad chłodnicą (chyba odpuszczę bo nie widzę sensu jej działania)
- brakuje osłony pod schowkiem (zamówiona w aso, ma być jutro, bez opłat)
- brakuje swiatełka i sznurka (ja tam z tym problemu nie mam bo sobie przytrzymam ale jak pasażerka otworzy i zapomnj to ino jebudub...)
+ są uszczelki drzwi (tylne dookoła, przednie bez tych pionowych odcinków przy styku z tylnymi drzwiami)
+ jest - uwaga uwaga - dziwna mała lampka przy schowku przed lewarkiem zmiany biegów! włączyłem mijania na parkinu podsiemnym, patrze i szok! na milion procent w następnym upgrade jej już nie będzie :D
-
Ja mam sw pop 2017 i schowek idzie powoli ale nie mam swiatelka