Malo ladne otoczenie ale zgodnie z tematem jest tipo (z wypozyczalni) i sa wakacje
To jest widok strony w wersji do druku
Malo ladne otoczenie ale zgodnie z tematem jest tipo (z wypozyczalni) i sa wakacje
a swoj czas wyliczyłes? a co jak to fota z drugiego końca kraju...to bujaj sie na rozprawę do tamtejszego sądu rejonowego i nei zapomnij o papudze chyba że potrafisz jezykiem prawniczym pisać kwity.... naprawde czasem taniej jest dac nawet te 200 zeta :-)
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
domniemanei niewinności nie dotyczy...kodeksu karno skarbowego... powodzenia w udowadnianiu że nie jestes wielbładem w izbie skarbowej.... wiec w tym kraju nie do końca istnieje domniemanie niewinności.
A może moderator wydzieli dyskusje o karaniu i radzeniu sobie z tym do odrębnego tematu...
Może nie Tipo, ale jednak Fiat ver.1. i ver.2.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Może nie z wakacji ale po tuningu:
https://www.tipo-forum.de/thread/134...tipo/?42bb5448
Pozdrowienia dla Tipomaniaków, którzy bawią się we Władysławowie. Widziałem już 2
Ja pozdrawiam z Jantaru. :cool:
Do tej pory oprócz mojego, to widziałem 2 Tipacze + taxi, może to był nasz znany forumowicz, bo rejestracja zaczynała się GD ;-)
oto mój powiększony avatar (Grossglockner Hochalpenstrasse)
Załącznik 32931
Pozdrawiam z Białogóry Załącznik 32933
Załącznik 32940
Pozdrowienia z Władysławowa.
Załącznik 32994
Pozdrowienia z Chorwacji
Załącznik 33194
Piękne Góry Sowie, Polska to jednak piękny kraj :)
To zależy gdzie. Na Istrie z W-wy masz jakieś 1250km, w okolice Zadaru 1350km i praktycznie cały czas autostrada, więc jeżeli nie trafisz korka, 12-13 godzin z postojami i jesteś na miejscu. Nie raz tak jeździłem.
Znalezione w telefonie
Tipo na nartach Załącznik 33381
Tipo na promie Załącznik 33380
Pozdrowienia ze Splitu :)
Załącznik 33382