To jest widok strony w wersji do druku
-
Czemu tego nie wywalcie i nie kupicie maty rezaw plast? Guma, nie śmierdzi i tez ma wysoki rant. Nic jezdzi i nie lata po kufrze...
Przecież jak się kupiło gowno to wcale nie znaczy ze trzeba tego gowna używać... wtopy się zdarzają każdemu.
Mam wielu znajomych co właśnie klipów coś co się potem okaże totalnie do bani i nie wymieniaja tego na normalny użyteczny produkt tylko żyją z tym sufem narzekając bo wydali na to kasę a kasa nie może się zmarnować i lepiej się z tym męczyć i narzekać niż wydać dodatkowa kasę i kupić produkt normalny i użyteczny... jeszcze żeby głodem przymierali i kasy nie mieli to można zrozumieć ale są przy kasie... z drugiej strony może dlatego są przy kasie... i weź tu bądź mONdry... ja nie ogarniam...
-
Cytat:
Napisał
Killer King
Fajnie jak jest gumowa, ja dałem się nabrać i dostałem wyrób gumo/plastiko podobny.
.
wywal to i kup gumową z rezawu.
Mam tę plastikową u żony w aucie - tylko dlatego że rezaw do jej auta nie zrobil gumowej.
Matko co to za scierwo jest.
-
Cytat:
Napisał
Qvadrat
Czemu tego nie wywalcie i nie kupicie maty rezaw plast? Guma, nie śmierdzi i tez ma wysoki rant. Nic jezdzi i nie lata po kufrze...
No i co się tak pienisz, mam wywalić matę tylko dla tego, że się karton ze szmatkami ślizga ?
Dałem się nabrać i następnym razem może wybiorę rezaw plast albo i nie.
Uważam, że mata jest gó...ana ale gumowa nie będzie o wiele lepsza.
Mata spełnia wszystkie swoje zadania:
1) Chroni przed zabrudzeniami
2) Ma rant i nic się nie wyleje
A że karton się ślizga to i na gumie będzie.
Siatkę i tak potrzebuję dla bezpieczeństwa, wiec się "problem z dupy" sam rozwiąże.
-
Cytat:
Napisał
Killer King
.
no..jako że mam porównanie obydwóch to zaryzykuję stwierdzenie że gumowa JEST lepsza i to sporo.
Po pierwsze jest miękka i elastyczna. Fajne się układa i poddaje czego nie mozna powiedziec o tej plastikowej
Po drugie - nic się po niej nie ślizga bo ma taki wzór który ogranicza przemieszczanie się przedmiotów. Nie jest śliska jak ten plastik.
A po trzecie ( nieistotne :) ) ale... calkiem przyjemnie pachnie :)
tu widać jak jest zrobiona (kliknij na zdjęcie to się powiększy )
https://i.ibb.co/CzPPkKg/IMG-20200801-083916.jpg
-
Kiedyś też miałem taką śliską matę w starym fiacie :placz: i pamiętam że nie miło wspominam ,,przemieszczanie '' się skrzyneczek itp. Jak komuś nie przeszkadza i ma dostęp do czegoś takiego (link na końcu posta )to można podkleić np. klejem na gorąco i już jest o niebo lepiej =D> . Ja tak zrobiłem wyszły mi chyba dwa kwadraty przy samym oparciu tam gdzie woziłem skrzyneczki z narzędziami i szmatkami . Pozostała część maty odsłonięta - oryginał . Oczywiście ktoś może powiedzieć ,,januszowstwo'' ale uważam ze wyrzucić zawsze się zdąży , a może dzięki własnej pomysłowości da się uratować .:bravooo:
https://allegro.pl/oferta/obiektowa-...uro-6864321995
-
Cytat:
Napisał
Killer King
No i co się tak pienisz
Po prostu nie ogarniam podejścia... w sumie nie musze...
Cytat:
Napisał
Killer King
Uważam, że mata jest gó...ana ale gumowa nie będzie o wiele lepsza
Masz prawo tak uważać ale bazując na doświadczeniu własnym (takie coś jak masz dostałem razem ze starym autem) mając porownanie zaprzeczę twoim słowom, gumowa rezaw jest o niebo lepsza i nic mi się nie suwa, co najwyżej coś wysokiego mi się przewodowo jak ostro wchodzę w zakręt (i tu rzeczywiście siatka by pomogła-zapobiegła ale staram się nie jeździć jak debil choć czasem się zdarza)...
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Zobacz ofertę: Fiat Tipo Kombi 2016- Dywanik wkład bagażnika https://allegro.pl/oferta/fiat-tipo-...ource=facebook
Jest sporo droższa od tych plastików... w zestawie z dywanikami do auta wychodzi taniej...
-
1 załącznik(i)
Chyba Rezaw-Plast zaczyna walczyć z podróbkami, bo nawet emblemat już mają.
Nie ma co, ta mata GUMOWA jest o wiele lepsza niż tanie, jak to już można nazwać zamienniki.
Z ciekawości sprawdziłem co zamówiłem.
Wycieraczki - Korytka mam gumowe Razew-Plast i tu +100 do zajebistości bo leżą jak przyklejone, chodź i tak korytka potrafią się odgiąć na bokach.
Wkład do bagażnika to już podróba Razew-Plast tylko to jakaś totalna kpina, bo to co mi przysłali to można na śmietnik wyedolić ! - i tu -100 do jedwabistości bo mata gumowa wygląda 100 razy lepiej.
Pozostaje przyznać rację i zamówić Razew-Plast do bagażnika, ale tylko guma.
-
-
Cytat:
Napisał
jacekviola
Mam taką samą, robi robotę. Zamówiłem cały komplet na auto z dywanikami gumowymi zaraz po kupnie.
-
Cytat:
Napisał
steyr
Mam taką samą, robi robotę. Zamówiłem cały komplet na auto z dywanikami gumowymi zaraz po kupnie.
tak jest. Od kilkunastu lat uzywam tylko i wyłacznie dywaników i mat z tej firmy.
Moim zdaniem są najlepsze na rynku.
I do tego guma nie smierdzi a wręcz pachnie :)
-
Cytat:
Napisał
steyr
Zamówiłem cały komplet na auto z dywanikami gumowymi zaraz po kupnie.
Mi kurier cały zestaw tych dywaników i matę przywiózł do salonu w dniu odbioru auta :-D
-
Cytat:
Napisał
Killer King
No i co się tak pienisz, mam wywalić matę tylko dla tego, że się karton ze szmatkami ślizga ?
Dałem się nabrać i następnym razem może wybiorę rezaw plast albo i nie.
Mata spełnia wszystkie swoje zadania:
1) Chroni przed zabrudzeniami
2) Ma rant i nic się nie wyleje
A że karton się ślizga to i na gumie będzie.
Siatkę i tak potrzebuję dla bezpieczeństwa, wiec się "problem z dupy" sam rozwiąże.
Nie żebym się czepiał ale towar zakupiony w internecie można zwrócić bez podania powodu w ciagu 14 czy tam 21 dni .
-
No to z tematu rozkładanej kanapy zrobiła się gów.o-burza o matę :cool:
Ważne, że już wiemy jaki jest lider na rynku mat/wkładów gumowych.
-
Cytat:
Napisał
Killer King
No to z tematu rozkładanej kanapy zrobiła się gów.o-burza o matę :cool:
Ważne, że już wiemy jaki jest lider na rynku mat/wkładów gumowych.
nie gównoburza ale przynajmniej wiarygodny test konsumencki :)
-
Zostanie dla potomnych jaką matę kupić po zakupie :autko: , tylko lepiej jak by to było w osobnym wątku a nie wyrwane z kontekstu o rozkładanej kanapie haha