Rafal _rx - twoje radio jest zupełnie inne niż moje, ma "setting" w prawym górnym rogu zamiast jasności a "Radio setup" brakuje
To jest widok strony w wersji do druku
Rafal _rx - twoje radio jest zupełnie inne niż moje, ma "setting" w prawym górnym rogu zamiast jasności a "Radio setup" brakuje
Czy jeżeli posiadam amerykańską wersję to po wgraniu wskoczy mi język polski ?
Witam ponownie i odświeżam temat!
Czy jest sens aktualizować firmware z wersji 12.xx do tej najnowszej 13.xx???
Witam.
Posiadam radio Uconnect 5' - wersja z HW - F.EU.D2.V22 Radio zostalo przywiezione z Wloch ale mialo cala komunikacje po angielsku.
Uruchomiona aktualizacja przebiegla bez klopotu. Wystapilo jednak ciekawe zjawisko. Juz w trakcie aktualizacji nastapila zmiana jezyka na wloski.
I tu moje pytanie, czy ktos zna sposob na zmiane jezyka. W ustawieniach radia opcja jezyka nie jest aktywna tak ze zmienic nic nie mozna.
Pozdrawiam
Zrobiłem update do radia w wersji USA i wszystko działa OK, troche szybciej się uruchamia, wydaje mi sie że jest ttroche wuecej basów; pozatym nie słyszę różnicy.
Gdzieś widziałem informację, że jest już aktualizacja z końcówką 65. Instalował ktoś?
witam
kupiłem niedawno 500L z 2015, z vin-u uzyskałem taka informacje 1V-1,4-TRB-165CV-LOUNGE-5P.GS.AUTOM.-CAN, czy to oznacza ze auto jest z canady a nie z usa?
z radia odczytałem informacje o software 15.43.00 czy moge wgrać ten update,który Ty wgrałeś i czy jet on nowszy niż ten który posiadam?
witam
kupiłem niedawno 500L z 2015, z vin-u uzyskałem taka informacje 1V-1,4-TRB-165CV-LOUNGE-5P.GS.AUTOM.-CAN, czy to oznacza ze auto jest z canady a nie z usa?
z radia odczytałem informacje o software 15.43.00 czy moge wgrać ten update,który Ty wgrałeś i czy jet on nowszy niż ten który posiadam?
Dzięki Waszym poradom dzisiaj udało mi się zaktualizować moje radio i całą resztę. Najdziwniejsze było to, że próbując pobrać update z podanych tu i na stronie https://www.fiatforum.com/500l/45599...ml#post4343353
linków tylko ten z fiatforum zapodany na dysk google mogłem zawierał oprogramowanie. Pozostałe linki przenosiły mnie na stronę FCA, gdzie oczywiście nie miałem się jak zalogować. Tam też był podany nowszy soft 13.00.65. coś tam ale tez wrzucał mnie na stronę FCA. W każdym bądź razie u mnie wszystko działa. Pozdrawiam forumowiczów.
Czy ktoś wie coś o nowszych wersjach firmware niż 13.00.74? Pozdrawiam.
Tu jest w bezruchu i wydaje się, że nie ma żadnych nowych aktualizacji.
Czy jest jakaś wersja uconnect live 5" dla wersji w Czechach, kiedy samochód nie jest już produkowany
Najbardziej aktualna wersja to 13.00.80.01, nic nowszego nie udało mi się znaleźć, poniżej link:
https://www.fiatforum.com/downloads/...-00-80-01.464/