To jest widok strony w wersji do druku
-
Ja mam info od dealera , który tu nieraz sie udziela ,że silniki 1,4 t-jet 120KM będą produkowane i montowane w Tipo na pewno do 2019 roku, a co bedzie dalej to czas pokaże, natomiast do lipca można zamawiac fabryczne LPG , FCA konczy zabawę z fabrycznym gazem. Cos jeszcze wspominał ,że w 500 tce nie będą montowane silniki z turbiną w benzynie, ale nie wiem czy dobrze zrozumiałem , jutro będę wymieniał opony w serwisie to podpytam o co kaman. Jeżeli produkcja bedzie sie odbywać dalej, to jest nadzieja na tańsze części :lol:
-
Cytat:
Napisał
lukasz.zst
Byłem dzisiaj w centrum Fiata w Bielsku Białej tam mnie po informowano że zamrowienia można składać do początku wakacji . Od września w Fiacie lipo nie będzie dostępny silnik
1.4 Turbo i 1.4 Turbo LPG
Fiat 500 x tak samo nie będzie dostępny silniki 1.4 Turbo 140 i 170KM
Fiat 500l ne będzie dostępny silnik 0.9 i 1.4 turbo
Fiat Panda silnik 1.3 turbo diesel
Wszystkie silniki będą zastąpiono nowymi jednostkami dostosowanymi do nowych przepisów UE
Będzie to silnik 1.0 ( prawdo podobnie 2 cylindrowy ) 1,3 i 1.5
Zostają silniki 1.4 95KM i 1.6 E.TorQ
Dilerzy już dostali wytyczne
A dealerzy jakoś nie potwierdzają tego co tutaj napisałeś ;)
I bielsko-biała i olsztyn ;)
-
Cytat:
Napisał
Nikita_Bennet
A dealerzy jakoś nie potwierdzają tego co tutaj napisałeś ;)
I bielsko-biała i olsztyn ;)
Gość lubi sensacje i straszy od roku. Najpierw gpf-ami a teraz zakończeniem produkcji ale nie wiem kogo, chyba siebie. Nie wiem czy to nie ten sam, co fiata telewizją straszył i podobno w serwisach na slasku jest delikatnie mowiac "w gablocie" "panie slawku" (jesli ktos pamieta ten film - co mi zrobisz...). Podobno jakies psikusy z 500x mu robia ale "nie wiem, nie znam sie, nie orientuje sie ..." itd.
-