Lukas18mu z tego gdzieś ktoś coś pisał i polecał Krosno. A jeśli można wiedzieć gdzie kupowałes?
To jest widok strony w wersji do druku
Lukas18mu z tego gdzieś ktoś coś pisał i polecał Krosno. A jeśli można wiedzieć gdzie kupowałes?
Też na tygodniach muszę zrobić przegląd. I chyba zdecyduję się na Krosno lub Stalową Wolę (Autorud w Stalowe zaczyna handlować fiatem i jak zdążą otworzyć serwis to może tam). Bo jedną sobotę w miesiacu spędzam w okolicach Stalowej lub Krosna.
Patriarchat to też dominacja jednej osoby nad drugą, obecnie rozumiane jako brak współpracy.
Moje nowe doświadczenia z ASO.
ASO Ziółkowski- załatwione 2 akcje serwisowe 500L. Aktualizacja radia i podkładki miedzy zderzak i chłodnicę. Byłem tam bodajże pierwszy z tym. Umówienie bezproblemowe. Wszystko szybko i sprawnie. Jednie zostały ślady smaru na zderzaku. Do przeżycia.
Po tygodniu pojechałem, bo przy sprawdzaniu oleju zauważyłem parciejącą rurkę od odprowadzenia spalin z turbo (samochód jeszcze na gwarancji). Pan z recepcji i mechanik po szybkim spojrzeniu uznali, że to z pewnością szczur lub kuna i są tam ślady ich działalności ale może jednak parcieje i będzie do wymiany ale "niech pan przyjedzie za 4 dni to bedzie szef serwisu i zdecyduje". Zwierzęta oczywiście grasują wszędzie ale taki kit to wciskali mi kiedyś już jednym ASO gdy ubywało płynu chłodniczego, a nie zauważyli, że chłodnica się rozszczelniła. A wiązalem takie nadzieje z tym ASO, po dobrych opiniach w necie.
ASO Carsewis na Łopuszańskiej. Do parciejacej rurki wyszedł doradca serwisowy i bodajże szef serwisu. Podeszli do tematu tak jak trzeba. Wyjaśnili dokładnie o co chodzi i sprawa jest do obserwacji, ewentualnej wymiany.
ASO Kielce na Krakowskiej, narazie ok, mila obsluga, gdy podczas pierwszego przegladu wspomnialem o luznej dolnej uszczelce w drzwiach i parciejacej rurce od odmy w miejscu zaczepu, zobaczyli, sprawdzili i za tydzien bylem znow na wymianie w ramach gwarancji.
Wysłane z mojego Redmi Note 5A przy użyciu Tapatalka
Te rurkę parciejącą od odmy można zobaczyć z góry? gdzie ona się znajduje?
Wczoraj byłem w ASO Ziółkowski na wymianie opon i montażu osłony pod schowkiem. Progi całe, osłona zamontowana :) Miła obsługa, można wejść na halę i pogadać. Jestem zadowolony.
Takie pytanie na boku. Ile czasu, jak długo trwa przegląd (pierwszy po 15 tys. km)?
Do 2 godzin 1.4 95HP
maksymalnie 2h. Jeśli to możliwe bądź przy tym i sprawdzaj chociażby to jak podkładają podnośnik pod twoje auto
kjk aż takie masz zaufanie do serwisantów?
hehehe jak się kierowcy za Toba nie skarżyli, że wali fryturą to dobry znak rzeczywiście.