To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
steyr
była akcja na ten element.
Coś oficjalnego FIAT pisał na temat docisku , jakich roczników to dotyczy?
-
Pomyliłem akcję, chodziło mi o podkładki w mechanizmie różnicowym. Aczkolwiek było kilka przypadków na forum gdzie w 1.4 95KM pękały dociski w okresie gwarancyjnym.
-
Sprzęgła nie powinny dotyczyć roczników 2017. Chyba, że zmienili na podobne gó...
-
Auto odebrane z ASO, diagnoza: uszkodzony docisk, wymiana sprzęgła. Została jeszcze wymiana tylnej listwy z psudochromu (bąble) oraz diagnoza stuków przy kręceniu kierownicą ( wstępnie awaria wspomagania) oraz głośnej (coraz głośniejszej ) pracy sprężarki klimatyzacji.
-
Cytat:
Napisał
Paweł2014
Auto odebrane z ASO, diagnoza: uszkodzony docisk, wymiana sprzęgła. Została jeszcze wymiana tylnej listwy z psudochromu (bąble)�� oraz diagnoza stuków przy kręceniu kierownicą ( wstępnie awaria wspomagania) oraz głośnej (coraz głośniejszej ) pracy sprężarki klimatyzacji.
Ciekawe za ile u mnie je**ie. Jaki miałeś przebieg? Ciekawe czy na 1 przeglądzie jak o tym wspomnę coś z tym zrobią.
-
Cytat:
Napisał
rafsta2998
Ciekawe za ile u mnie je**ie. Jaki miałeś przebieg? Ciekawe czy na 1 przeglądzie jak o tym wspomnę coś z tym zrobią.
Problem z dociskami dotyczył silnika 1.4 95KM.
-
Cytat:
Napisał
rafsta2998
Nie dużo -15020 , 90% jazda w mieście. Ogólnie mam wrażenie, że auto zaczyna się sypać, od wczoraj przy obrotach silnika ok 3100 z okolic poduszki powietrznej pasażera słychać głośny dźwięk, jakby drgających , niedokręconych metalowych elementów:?:
-
Wyjmij ze schowka wszystkie zbędne klamoty...:lol:
-
Cytat:
Napisał
jacek2
Wyjmij ze schowka wszystkie zbędne klamoty...:lol:
Klamoty wyjęte w pierwszej kolejności, niestety tak nie to ;)