75k cisza w tym temacie
To jest widok strony w wersji do druku
75k cisza w tym temacie
Bo masz bębny, a piszczą tylko zajebiste tarcze z tyluâŚ
Mi się zaczęło po tej zimie jak delikatnie jeździłem i ledwo hamowałemâŚ
Być może. A to czasem nie piszczy nalot rdzy na tarczach?
Jak dobrze mieć bębny :)
Wiem, ze jak się rozbierze, wyczyści i złoży to nie piszczy aż się znowu zasyfiâŚ
Z drugiej strony nie chce mi się tego gmerać bo to jeszcze oryginalne tarcze i klocki, wprawdzie wymieniane na gwarancji, ale syfiaste i niebawem się skończą. Jak wytrzymam z tym popiskiwaniem to dopiero jak się skończą wymienię na porządne jakieś ate brembo lub mikodeâŚ
Org syfiaste? Mam na przodzie komplet z Textar-a tj.tarcze i klocki i to jest dopiero beło. Zmieniane przy 55kkm, obecnie 100kkm. Po 8kkm zaczęły piszczeć, i tak już piszczą a jak złapią trochę temperatury to dramat. Jedyny plus to taki że chyba się trochę mniej zużywają niż org. Org hamulce z przodu też mi popiskiwały ale nie tak jak te Textary.
Ja mam z przodu komplet Zimmermana, nie dość ze popiskując to jeszcze po 100m za myjnia po umyciu znowu czarne Fele.
Oryginalne to kibel, pokrzywily mi się z przodu, z tylu zardzewiały i coś tak jeszcze wadliwego było, wymienili gwarancyjnie bez zająknięcia. Teraz tylko w hamulcach tercze będą ate, brembo lub mikoda a klocki ate lub brembo. Ale póki co dojeżdżam te kible co mam założoneâŚ