To jest widok strony w wersji do druku
-
Przelecialem caly samochód z latarka i niestety znalazłem ryse ....
https://images81.fotosik.pl/993/9130ca6d8a93a9admed.jpg
https://images82.fotosik.pl/994/550f44778536000bmed.jpg
I tak... z uwagi na ta sytuacje... napisali mi w.umowie ze w którys dzien sie umowie z serwisem dadza mi zastepcze i to profesjonalnie zrobią... doraznie dali tylko zaprawke... za ta sytuacje zaproponowali dodatkowy 3 rok gwarancji... ostatecznie sie zgodziłem... pytanie czy dobrze zrobilem...
-
Cytat:
Napisał
IgorRz
za ta sytuacje zaproponowali dodatkowy 3 rok gwarancji... ostatecznie sie zgodziłem... pytanie czy dobrze zrobilem...
Moim zdaniem dodatkowy rok gwarancji za takie coś to bardzo dobra oferta. Jeżeli trzymasz samochód na publicznych parkingach to już po pierwszym tygodniu będziesz miał jakieś obicia itp.
-
Cytat:
Napisał
kjk
Moim zdaniem dodatkowy rok gwarancji za takie coś to bardzo dobra oferta. Jeżeli trzymasz samochód na publicznych parkingach to już po pierwszym tygodniu będziesz miał jakieś obicia itp.
Właśnie dlatego się zgodziłem bo wiem jak wygląda sprawa na parkingu ... to tylko kwestia czasu a rysy wgniotki będą się pojawiać
-
:) IgorRz...gratulacje niech bezpiecznie wozi :) no i dobry wybor z ta gwarancja moim zdaniem :) zadowolenia z jazdy...
-
Kupiłem również taki samochód, zarejestrowany na Dealera tylko dlatego żeby słupki sprzedaży nowych samochodów się zgadzały. Także nic strasznego.
-
Igor, dobrze zrobiłeś :-) szerokości :-)
-
Dzięki koledzy, jakby nie to forum i rozwianie moich wątpliwości to bym pewnie nie kupił fiata ...
-
No to za niedługo będziesz przeklinał, że wszedłeś na to forum ;-)
-
Cytat:
Napisał
IgorRz
Dzięki koledzy, jakby nie to forum i rozwianie moich wątpliwości to bym pewnie nie kupił fiata ...
Jakby ktoś taki jak Ja wcześniej był na tym forum, to bym za cholerę tego badziewia nie kupił :P
-
FiatPrime Twoje auto chyba czuje,że go nie lubisz i odwdzięcza się tym samym :smile:
-
A mu kupiłem kierownicę skórzaną... Webasto... Oleju mu dolewam... Niewdzięczna taczka:P Prawie jak żona :D
-
To jeszcze fotel z giulietty i tez bedzie pan zadowolony
-
Będzie pasować? Bo fabryczny jest tragiczny :P
-
Nie wiem trzeba sie przyjrzec. Mozliwe ze mocowania podpasują ale jeszcze sa poduszki itp. Ale najpierw zrobie tak jak tu koledzy pisali upierdole to co wypycha oparcie. Przez to dalej siedze i siedzisko jest przykrotkie. I w ogole przyjrze sie tym gąbkom co i jak. Może samo siedzisko podmienic. Zobaczymy. Ale tez uwazam ze z fotelem szalu nie ma. Wprawdzie mam dlugie nogi ale nie mam zadu jak perszeron a ledwo sie mieszcze miedzy te wyprodilowane gabki. Nie wiem po kiego tak robia i tak w zakretach ro nie trzyma. Lepsza bylaby kanapa jak w warszawie
-
Koledzy, samochody sprzedawane przez dealera jako zarejestrowane niczym nie różnią się od nowych, one nawet nie widzą tych tablic. Zwyczajnie, zdarza się że na koniec miesiąca - żeby podciągnąć wyniki sprzedażowe - Fiat daje możliwość rejestracji dealerowi 1 czy 2 pojazdów, które od dnia rejestracji mają uruchomioną gwarancję i mogą byś sprzedane z dodatkowym rabatem. Tak więc bez obaw. Zazwyczaj dealerzy wystawiają takie samochody na otomoto.