To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
Voyager1
Jak marzy Ci się ta marka to może spójrz na najładniejsze BMW z tego okresu czyli E38. Koszty utrzymania te same co w E39(chociażby identyczne zawieszenie, silniki i mechanizmy), a środek i komfort jeszcze lepszy, w tej samej cenie.
powiem szczerze jako 100% Alfaholik, że jak widzę E38 to mi serce bije 2 razy szybciej.
z całej gamy Bawarek, jestem w stanie zaakceptować E38 i wisienkę na torcie czyli stare 850 coupe.
marzy mi się E38 ewentualnie Audi A8 pierwszej generacji produkowane też mniej więcej w tym czasie co E38.
-
Panowie chce skorzystać z oferty https://www.autotesto.pl/rodzaje-raportow/ ponieważ jestem laikiem i nie widzę sensu sprawdzania samemu auta jak się na tym nie znam.... Czy miał ktoś styczność z nimi?
-
Nie korzystałem. Jeśli chodzi o kontrolkę pasów - świeci się prawidłowo.
Ogólnie to ogłoszenie już trochę wisi, bo co jakiś czas filtruję sobie Cromy z silnikiem 2,4 JTD, dachem, ksenonami i skórami. Zazwyczaj taka Croma ma już wszystko prócz składanych lusterek, czujnika deszczu i zmierzchu oraz elektrycznych foteli. A kiedyś będzie mi się taka po lifcie śniła, więc co jakiś czas takiej szukam. :D
Także zasmucę, że trochę już wisi, a w międzyczasie już trochę sprzedano Crom z takim wyposażeniem i to w dodatku za większe pieniądze. Także strzelam, że coś z nią jest nie tak.
-
Cytat:
Napisał
Damn
czujnika deszczu i zmierzchu
Mam u siebie ;) Czujnik deszczu jest wkur... wolał bym zwykłe wycieraczki czasowe z możliwością programowania częstotliwości. Czujnik zmierzchu kiedy jeździmy non stop na światłach nie przydaje się w ogóle.
Cytat:
Napisał
Damn
w międzyczasie już trochę sprzedano Crom z takim wyposażeniem i to w dodatku za większe pieniądze.
Masz rację. Więcej(fakt, że nowsza) wyszła mnie moja 1,9.
-
Czujnik zmierzchu przydaje się przy dziennych LEDach, a teraz fajne oczka można kupić (kilka diod montowanych w zderzaku wg własnego wzoru, jak kto lubi, naprawdę świetnie to wygląda w Cromie).
Czujnik deszczu był osobną opcją w Cromie, ale w Megance, którą miałem, była w pakiecie z czujnikiem zmierzchu i tam sobie chwaliłem. Jednak zawsze można sobie ustawić wg normalnego trybu, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Lepiej mieć niż nie mieć. ;)
-
Nie da się ustawić. Jest tylko regulacja na manetce od czułości. Chodzi o to, że nawet gdy szyba jest sucha to wycieraczki potrafią zapier... jak opętane, albo szyba cała w kroplach deszczu, a te stoją.
Na wiosnę założę moduł drl i tryb auto wtedy się przyda. Żadnych led to wygląda bardziej jak ozdoba choinkowa niż lampa która ma spełniać określony cel ;)