#siwymw ja też zamówiłem bo niestety nigdzie nie stoi taki model jak ja bym chciał,
To jest widok strony w wersji do druku
#siwymw ja też zamówiłem bo niestety nigdzie nie stoi taki model jak ja bym chciał,
- zgoda siwymw. Ale dla niektórych cena ma znaczenie i w przypadku takich promocji można przymknąć oko na niektóre elementy wyposażenia. Znajdzie sie duuuuuuże grono ludzi którzy skorzystają z promocji zwłaszcza że w przypadku Fiata każda zaoszczędzona złotówka ma podwójną wartość bo wiemy że fiaty szybko tracą na wartości:!:
Tak się zastanawiam czy te megaokazje ze stocka (niezależnie czy w noc cudów czy poza) to nie są jakieś egzemplarze po naprawach lakierniczych itp.
Wyprodukowany specjalnie dla Ciebie tak samo może mieć przygody blacharsko-lakiernicze po drodze. Gdybym trafił pasujący mi egzemplarz gotowy do wzięcia od ręki, w dobrej cenie, nie zastanawiałbym się nawet chwili. Mój poprzedni samochód wziąłem z ekspozycji w salonie (bez przebiegu) i jeździłem nim ponad 10 lat.
Jak dobrze pójdzie to właśnie skorzystam z Nocy Cudów...mam już upatrzone Tipo ;-).
Nie piszcie że te auta mają wady stąd niższa cena hahaha.....mogą mieć jak każde inne auto. Osobiście widziałem parking z autami u dilera i stoi tam sporo Tipo, które sprowadzili w marcu - pomysł fiata aby zwiększyć zyski i bilans ogólny( nawet przy założeniu ze zysk będzie minimalny)sprzedaży jeszcze przed końcem roku wprowadzając taką akcję - pozbędą się zalegających aut!. A trzeba mieć świadomość, że firmy motoryzacyjne na świecie konkurują między sobą właśnie ilością sprzedanych pojazdów - ma to później wpływ na wartość rynkową marki.
Dzwoniłem do firmy Ganinex -auto juz jest zarezerwowane, czyli ktoś się pocieszy .....
Na pytanie czemu drugie takie same kosztuje ponad 10 tys więcej pani powiedziała ze widocznie tamtego nie objęła promocja nocy cudów.
Pani proponowała podobne autka z takim samym wyposażeniem tylko inne kolory lecz ceny zaczynały się od 59 tys czyli żadna rewelka.
No nic komuś się pofarcilo, ja w tej cenie czyli 52 tys odbiorę w tym tygodniu autko w wersji Pop z alu 16',szyby elektryczne tył pełne kolo zapas i gniazdo zapalniczki w kufrze.
No i ten kolor amore....
Czarne średnio by mi pasowało bo to klopoliwy kolor ale te wyposażenie w tej cenie to było autko warte zainteresowania.
Trochę dziwne ze autko za 52 tys a wszystkie pozostałe w promocji juz droższe o 7 tys...
Może miało jakiś feler 🤔
To tyle ,czekam na swoje upragnione. ..😊
Albo wystawili tylko ogłoszenie w takiej cenie,żeby dzwonili ludzie, a oni próbowali wepchnąć coś innego.Dlatego mówi,że już zarezerwowane.
Zapewne jakimś kluczem wybierają które auta taniej niż pozostałe....może kwestia ile stoją w salonie
Auta objete promocją znajdują sie na tej stronie: Fiat - Samochody dostępne u dealerów
Ile razy robiłem podejście do ganinexu zawsze były jakieś problemy. A w ogóle zawsze u katowickiej konkurencji znajdowałem lepszą cenę (dotyczy czterech samochodów x po kilka prób). Inaczej podchodzi do sprawy dealer mający jeden salon jednej marki (np Euromot) a inaczej taki jak gazda/ganinex gdzie salonów jest kilka i kilka marek (FAP, skoda, citroen mazda bmw itp.) Oni nie musza walczyć ceną bo swoje limity wobec producenta pewnie spokojnie wyrabiają i ogólnie jako grupa obroty mają duże. Po prostu u nich cena nie jest negocjowalna (lub jest w bardzo niewielkim zakresie). Podobnie się ma sprawa z dealerami którzy biznesy robia na czym innym (handlem ziemią, deweloperką itp). U nich nie pogadasz bo ten salon to tylko dodatek i mu zwisa ile sprzeda (np. Dąbrowa G).
Kliknąłem w link tego autka jeszcze raz teraz jest już po 58100 także pewnie pomyłka,która została zauważona po twoim telefonie , albo tak jak pisze robs "zachęta" do dzwonienia!!!
Ktoś się może orientuje czy biorąc auto w tej promocji nocy cudów można jeszcze dostać jakiś rabat dla służb mundurowych czy promocje się nie łączą?
Panowie idą cuda, kolega zarezerwował auto na 21 września dzięki mojej pomocy i dostał taką ceną na 500L cross że szczena opada, aż sam się zdziwiłem,