To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Mega awaria tipo -
W Tipo wszystko samo gaśnie po pewnym czasie, radio nawet jak sprzątam w samochodzie to parę razy uruchamiam ponownie. Kiedyś zostawiłem zapaloną lampkę i rano się nie świeciła, zorientowałem się dopiero przy ponownym odpaleniu, jak lampka się świeciła i była w pozycji on.
-
Ale z body coś jest na rzeczy. Dzisiaj byłem w serwisie że swoim ;nie dlubanym) i też stwierdzili że większość świateł daje komunikat o awarii, póki co wykasowali.
-
ewidentnie cos tu jest niedopracowanego z tym body już niejednokrotnie słyszałem o tym problemie awaria świateł a wszystko działa i podaje błedne komunikaty, a z klima to nawet ostatnio żona zauważyła że głośno chodzi nieiwem, niema co sie czepiać tyko że jak człowiek kupuje nowe to oczekuje że wszystko bedzie przynajmniej narazie ok co innego używka gdzie można na pewne rzeczy przymrużyć oko, nowe nie ma przawa sie zepsuć i już
Cytat:
Napisał
Semper
Ale z body coś jest na rzeczy. Dzisiaj byłem w serwisie że swoim ;nie dlubanym) i też stwierdzili że większość świateł daje komunikat o awarii, póki co wykasowali.
-
To w końcu co było przyczyną mega awarii Tipo? Błąd body komputera czy Aku?
Wysłane z mojego E6883 przy użyciu Tapatalka
-
lakiernik rozładował akumulator i sie nieprzyznał podładował tak abym wrócił jakos do domu:mad:
Cytat:
Napisał
gilbert3
To w końcu co było przyczyną mega awarii Tipo? Błąd body komputera czy Aku?
Wysłane z mojego E6883 przy użyciu Tapatalka
-
Jak oddalem auto do serwisu to też gamonie z blacharni słuchali sobie radia i .... rozładowali mi akumulator. Odpalone ze startera w ASO postało 15 min na wolnych obrotach i pojechałem! Przy normalnej jeździe akumulator się naładował i już trzy miesiące bez żadnych problemów i oznak co by miało się coś dziać :) Jak padnie na mrozie to zareklamuję na gwarancji i po bólu :)
-
Cytat:
Napisał
largo
lakiernik rozładował akumulator i sie nieprzyznał podładował tak abym wrócił jakos do domu:mad:
Ale wcześniej napisałeś, że wróciłeś z pracy. Podobno to jest 80km dziennie. Czyli co? Odebrałeś od lakiernika, czy wróciłeś z pracy (40km)??? Bo chcąc, czy nie chcąc, to wydaje się, że Twoje opowieści bez ładu i składu są...