???????????????????????
Po pierwsze wątek o HB i SW
Po drugie wątek o wersji S-Design , której nie ma w sedanie.
Po trzecie co jest w sedanie od wersji Easy ? Pakiet widoczność w standardzie bez dopłaty ???
To jest widok strony w wersji do druku
Po co komu felgi 18 przy obecnych mocach silnika? Do 120KM to tylko 16 niestety większe już będę zwalniać auto. Ewidentnie brak mocniejszego silnika i obniżonej zawieszenia. S design raczej nie jest skierowany do dziadków więc zawieszenie obniżyć i utwardzic ;)
ten pakiet kosztował 1100, wiem bo go zamówiłem...
To najpierw sprawdź razem z kolegą , a później pisz. Pakiet widoczność 1500,- pln. Cennik poniżej w załączeniu.
http://cenniki.fiat.pl/fiat/download...ennik_2017.pdf
Nie wiem od ilu dni jest ten cennik(nikt nie siedzi i nie ściąga codziennie cennika). Nowy silnik jest od bodajże dwóch dni w konfiguratorze i pewnie z nim wprowadzono nowy cennik. Natomiast wcześniej pakiet ten był w cenie, sam pod koniec czerwca kupowałem i pakiet widoczność był w cenie. Czyli sedan z tym samym wyposażeniem od czerwca podrożał o 2500 tysiąca ;/.koniec off topu
Prawda. Miałem to samo. Najpierw android auto za 500zł, następny dzień już za 800zł.
@up
A dopłata do radia DAB z 500 zł na 600 zł. Ceny poszły w górę. Podgrzewacz PTC z 500 zł na 550 Zł nawet Android Car Audio 850 zł
Info od dealera że S-Design można zamawiać od połowy września.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ksenony w TIPO :)
Załącznik 29289
Wersja DS5 25W więc temu nie potrzeba spryskiwacza i samo poziomowania.
Jest tylko jedno ale jak dla mnie.
Cena nowego żarnika około 650zł., pewnie w ASO x2 :lol::lol:
i takie ksenony świecą niejednokrotnie gorzej niż dobre żarówki halogenowe... niestety... to tylko imitacja ksenonu bardzo droga w eksploatacji...
Oglądałem w piątek wersję S design w nadwoziu SW.Cały czarny.Felgi 17 jak w lounge tylko całe w czarny połysk.Generalnie to faktycznie tylko design bo po prostu pomalowali to co srebrne na czarno i na fotelach jest coś ala skóra.Z silnikem T-jet cena po rabatach 75 tyś.
D5s ma 2000 lm żarowka h7 1500 wiec gorzej raczej nie swieci. Ale w porownaniu z normalnym ksenonem 35 w z 3200 lm szalu nie ma. Troche duzo wolaja za te lampy gdzie nie ma ani spryskiwaczy ani poziomowania tylko w zasadzie inne zarowki. Inny jest chyba reflektor bo d5s są chyba razem z przetwornicą i musi sie to zmiescić. Philipsy są od 250 zl. Zaleta to chyba glownie barwa swiatla ale chyba nie wkazdych warunkach.