To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tyski Tipacz -
A czyli Plusy ujemne jednak istnieją :lol:
-
Rozmawiałem z fachowcem z branży oponiarskiej ,polecił te oponki jak najbardziej pod warunkiem że będę latał po mieście.
Wyjazd w góry zimą jednak odradzil bo może być nieciekawie.
I tu popsuł mi w głowie. ...🤔😩
-
No ja w góry nie jeżdżę - no może raz w zimę mi się zdarzyło pojechać. Generalnie tylko miasto więc będą ok. Bałem się, że jak przyjadę do oponiarza to będzie marudził, że źle robię itp - że niby straci klienta czy coś. Ale właśnie też mówił , że słyszał o nich dużo dobrego.
Dzięki za wszystkie miłe słowa :lol:
-
Cytat:
Napisał
siwymw
Ładne to twoje białe autko :) ale ja zamawiam w jedynym słusznym kolorze ;)
Czerwone 😀
-
-
1 załącznik(i)
Ale najładniejsze jest
Załącznik 29357
-
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Fakt wygląda świetnie
Tak, jak jest czysty. Czyli przez 10 minut po umyciu (i dokładnym wytarciu do sucha) :mrgreen:
-
Cytat:
Napisał
kjk
jak jest czysty
Taki urok czarnego koloru :D ale taki mi się podoba i zgodnie z tradycją taki będzie :)
-
Cytat:
Napisał
IT_spec
Dodatkowo Cinti mam date produkcji 24 tydzień 2017 a nie z 2016 - micheliny też są z 2017, 25 tydzień. Także też myślę, że za ok 800 uda mi się je puścić. Jak nie teraz to na wiosnę - chociaż nie ukrywam, że by się teraz przydało no ale już październik za rogiem
Nie ma szans za taką cenę sprzedać używki nawet na wiosnę. Myślę , że mogą pójść max za 600,-. Sam wystawiłem swoje Continentale za 699,- z przesyłką gratis i przez 3 tygodnie brak zainteresowania. A moje są nówki , zdjęte jeszcze w salonie , ale jednak też używki.
-
Cytat:
Napisał
giannini
Nie ma szans za taką cenę sprzedać używki nawet na wiosnę. Myślę , że mogą pójść max za 600,-. Sam wystawiłem swoje Continentale za 699,- z przesyłką gratis i przez 3 tygodnie brak zainteresowania. A moje są nówki , zdjęte jeszcze w salonie , ale jednak też używki.
Jakie używki ? Przeciez to miało przejechane tysiąc km :roll: ledwo dotarte
Sprzedałem dzisiaj za 750 :lol::cool: nawet przywiozłem kupującemu bo jechałem akurat na silesia expo auto moto show, a mieszkał zaraz obok :lol:
-
To gratuluję , że znalazłeś jesienią , chętnego na letnie oponki.
-
7 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
giannini
To gratuluję , że znalazłeś jesienią , chętnego na letnie oponki.
Dziękuję. Chociaż nie sądziłem, że mi się uda.
W każdym razie Micheliny CC spisują się bardzo dobrze. Ostatnio kilka dni bardzo mocno padało i samochód bardzo pewnie się prowadził - nawet przy większych kałużach.
Z racji, że w końcu wyszło słońce miałem dzisiaj czas na porządne mycie - a był już upierd*** na maxa :lol:
Mimo mycia 2x na 2 wiadra, widać na lakierze drobne czarne zabrudzenia. Dlatego chcę przed zimą kupić pełny zestaw kosmetyków i porządnie oczyścić lakier i położyć wosk colli. Wtedy auto będzie gotowe na zimę.
Jutro w planach odkurzanie środka i może pod maską coś przelecę szmatą :)
Auto na razie skręca, jeździ, hamuje i pije paliwko :) Sprawdzałem dzisiaj po myciu łączenia błotnik-zderzak (przód i tył) i na razie odpukać nic mi się nie łuszczy.
Aktualny przebieg 1460 km.
Załącznik 29459Załącznik 29457Załącznik 29458Załącznik 29460
Załącznik 29461Załącznik 29462Załącznik 29463
-
Cytat:
Napisał
siwymw
Byłem dziś w salonie, dopytałem się o lampy tylne. Dostałem odpowiedź że od pewnego czasu wszystkie przychodzą z ciemnymi lampami bez względu na kolor i szyby :)
Oglądałem dziś mojego POP-a. Ma lampy przyciemnione, obok stał inny ale nie wiem kiedy wyprodukowany, faktycznie jest różnica.
-
Moim zdaniem różnica jest i to na PLUS :-)