To jest widok strony w wersji do druku
-
4 załącznik(i)
A może o kompromisie ? Każde nadwozie samonośne to tylko pozwolenie producentów na ciągnięcie przyczepy , oczywiście bez gwarancji na długie i bezawaryjne życie ww. pudła . Nawiasem auta postawione na ramie , Super, z dużym Dieslowskim momentem obrotowym , ale takiego nie mam i ciągnę swoją przyczepę dzielnym Tipkiem na przekór wszystkim po górach Załącznik 38445Załącznik 38446 i ciepłe morza Załącznik 38447oraz Polskie fajne tereny Załącznik 38448
-
No i super, nie każdy musi być pierwszy na światłach. Ile DMC ma na Twoja przyczepa 66pawel?
-
1000 kg 4 metry, małe jest piękne wszędzie się to wciśnie :lol: no prawie ;-)
-
Fajne fotki ...
Takie w barwach narodowych 🙂
A Tipo to czasem nie wyjechało z fabryki jako HB ?
A sedan zrobił się dopiero potem od ciągnięcia przyczepy ...😉
-
:yahoo: rozbawiłeś mnie Krzycholu haha:partyman:dobre , dobre . Nie Tipek urodził sie jako Sedan PS. wpadł pomysł a może Go bardziej rozciągnąć i będzie limuzyna Vip na wieczory panieńskie i etc.... :-k
-
Cytat:
Napisał
66pawel
1000 kg 4 metry, małe jest piękne wszędzie się to wciśnie :lol: no prawie ;-)
Taką planuje wypożyczyć na kilka dni kiedyś tam, ale najpierw muszę hak zamontować:tongue
-
Teraz mamy czas epidemii tego dziadostwa więc kampery i przyczepy są rozrywane....
Każdy szuka odosobnienia i własnego kąta na wczasach.
Ceny na kempingu też poszły w górę i czy taki pobyt z przyczepą to dobry wybór....?
Opłata za przyczepę, auto ,osoby plus prąd i klimatyczna i robi się niezła suma...
Zresztą, gdzie teraz jest tanio...😂
-
Nie jest tak źle dwie osoby parcela + prąd + samochód to około 50 złotych na dobę .Śniadanie na łonie ;-):food: natury oczywiście , bezcenne , a nader wszystko Wolność ! Jesteś kapitanem, sterem i żeglarzem .
PS. Steyr mogę ją sprzedać .
-
Wszystko zależy od cen na kempingu.
Znam takie gdzie płaci się 25 zł od osoby a znam też taki camping gdzie żądają 7 zł/osoba.