To jest widok strony w wersji do druku
-
A ten fabryczny jakie ma wymiary? Chcę upchnąć największy zbiornik, ale bez wybrzuszenia w podłodze. Mierzyłem, że 225-230mm na wysokość to max., żeby miało to jakiś wygląd. Jak jest ze średnicą? Podwójna podłoga u mnie bardzo często wylatuje z powodu braku miejsca.
BTW mam silnik T-jet i chcę w niego wrzucić instalację BRC P&D z dotryskiem benzyny przy wysokich obrotach.
-
Mam cały kufer gratów wiec nie za bardzo mogę dostać się do butli. Wokół niej jest sporo miejsca, mogłaby być wiesza a ma tylko 53l.
-
Kumpel założyl w astrze tylko trochę wyżej niż podloga i narzeka że mu tylko 32 litry wchodzi.
-
Witam kolegów.
Mam pytanko do tych, którzy dołożyli instalację LPG w ASO. Czy zamontowany zbiornik na LPG u was wystaje ponad podłogę bagażnika- czy zamontowana butla jest dokładnie takiej wysokości jak wnęka na koło zapasowe. Czy w autach w których butla jest wyższa ASO dało ten wyrównujący styropianowy boks. Jeśli można to prosiłbym o zdjęcia.
-
1 załącznik(i)
Taka butla jest w fabrycznym hb.
Znowu sie rozjechaly wątki co do styropianu patrz watek co nie podoba mi sie....
-
Pojemności bagażnika dla Tipo HB to 440l a z fabrycznym LPG 360l dla Tipo SW 550l a z LPG 530l dane z katalogu Fiata.
-
1 załącznik(i)
Załącznik 33471
Taka jest w sw ASO
-
Fabryczny SWhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...abb0b6ca96.jpg
Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
-
Pytanie do Szary83. Nie wystaje Ci ta butla na wysokość? Ja chciałby wrzucić 650x230. Czyli tylko 5mm wyższą.
-
Cytat:
Napisał
pawlar
Witam kolegów.
Mam pytanko do tych, którzy dołożyli instalację LPG w ASO. Czy zamontowany zbiornik na LPG u was wystaje ponad podłogę bagażnika- czy zamontowana butla jest dokładnie takiej wysokości jak wnęka na koło zapasowe. Czy w autach w których butla jest wyższa ASO dało ten wyrównujący styropianowy boks. Jeśli można to prosiłbym o zdjęcia.
W HB jest płytka wnęka jedynie na koło dojazdowe,więc po zamontowaniu butli choćby niskiej (180-200mm) trzeba coś dołożyć.W moim jest pełnowymiarowe koło zapasowe 205/55/16 i mam dokładkę z pianki o wys. 5-7cm(tak na oko).
-
Pisalem o tym. Fabryczna butla wystaje a styropian ma ok. 75 mm.
-
Cytat:
Napisał
Levvy
Pytanie do Szary83. Nie wystaje Ci ta butla na wysokość? Ja chciałby wrzucić 650x230. Czyli tylko 5mm wyższą.
Sama butla delikatnie jest powyżej poziomu blachy, nie ma żadnych styropianów, natomiast dolna podłoga jest delikatnie wyprofilowana od spodu i leży idealnie.
-
Czyli te 5mm u mnie więcej nie zrobi różnicy. Dzięki ;)
-
Cytat:
Napisał
Szary83
Sama butla delikatnie jest powyżej poziomu blachy, nie ma żadnych styropianów, natomiast dolna podłoga jest delikatnie wyprofilowana od spodu i leży idealnie.
Czyli sw ma glebsza wneke na kolo ?
-
Cytat:
Napisał
marx30
Czyli sw ma glebsza wneke na kolo ?
Nie mam porównania, bo nie zaglądałem ani do HB ani do sedana, ale na to wygląda