To nie jest webasto. To jest wspomaganie ogrzewania kabiny po uruchomieniu silnika. Dodatkowa grzałka w nawiewie.
To jest widok strony w wersji do druku
To nie jest webasto. To jest wspomaganie ogrzewania kabiny po uruchomieniu silnika. Dodatkowa grzałka w nawiewie.
Webasto znam tej innej nazwy nie kojarzyłem
Pct Taka suszarka co grzeje i powoduje że szybciej się silnik nagrzewa a co za tym idzie kabina i nie jest to webmastera:)
Tedy dodatkowo ma pakiet bezpieczeństwa. Ja za mojego sedana zapłaciłem 53850 wersja Lounge z pakietem business Lounge. Rabaty na Tipo są bo sam miałem ofertę na czerwonego HB Easy z kołem zapasowym za 53000 dla grup zawodowych
Sazem szczera prawda. Mówiłem że mam all bez pct
Te ceny co podajecie to silnik bez turbo. Fiat ma rabat, mi oferuja cale 3100, czyli zjazd do cennika ze stronki z modelami bo pozniej na stronce maja juz wyzsze ceny. Ja naleze do dyskryminowanej wiekszosci i nie naleze do zadnej z grup zawodowych. Btw, takie podwijne standardy sa chore, czemu naauczyciel ma miec taniej od ogrodnika, konserwatora itp...
Hej, ja się przymierzałem do Tipo od kilku miesięcy licząc, że uda się wystarczająco szybko odłożyć trochę grosza, żeby kupić za gotówkę. Jak była oficjalna zniżka na stronie, to od tego dało się jeszcze ugrać trochę u dealera. Teraz bez tej zniżki i po przekroczeniu progu 60 tys. zł nie wygląda już tak atrakcyjnie (mówię o hatchbacku 1.4 95KM w wersji Lounge).
i jak pisałem w innym poście zniżki dla grup zawodowych co mają kasę i nie pamiętają kiedy ostatni raz dali komuś paragon fiskalny to czyste kurestwo i tyle mam do powiedzenia
W ktorejs marce nauczyciele maja taniej. Nie zmienia to jednak, ze to jest chore i pokazuje, ze spokojnie moga cene obnizyc o te 3-4tys. Watpie zeby dilerzy doplacali do aut dla grup zawodowych
teddy, też tyle płaciłem, ale u mnie nie ma oprócz ptc podgrzewanych foteli:) w październiku brałem na szybko bo musiałem coś do jazdy mieć, a w oplu nie chcieli się targować, i pokazali mi astrę k hb w podobnym wyposażeniu do tipo z silnikiem 1.4 100KM w cenie 88tys:)Szybko się wyleczyłem z astry:)
Obecnie idzie dorwać ciekawe sztuki na wyprzedażach u różnych producentów, choćby tipo gdzieś widziałem za 35k :)
Kiedyś dzwoniłem pod te ogłoszenia z Tipo tylko że to było koło 43K za wersję EASY i oczywiście auto jest ale jak się weźmie kredyt z dziwnej firmy a i cena też niby taka ale faktycznie jak się rozmawiało to oni mają wiele aut i niekoniecznie z takim wyposażeniem i za taką cenę
Ja widzę, że promocja sedana się rozkręca. To jest ze strony fiata.
Załącznik 27438