To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Android Auto -
Cytat:
Napisał
Mankin
W koncu moze sie uda jakims cudem dograc Android AUto to mojego Tipo SW, jak zamawialem w lutym wersja lounge to opcja w katalogui Android Auto 500zl widniala ale nie dalo sie tego zamowic.
Pytanie zasadnicze czy ta opcja nie wymaga przypadkiem zmodyfikowanego hardware, np. innego, szybszego procesora lub dodatkowego modułu, a nie tylko zwykłego update'u software. Tego zapewne dowiemy się jak ludziom pokończy się gwarancja i zaczną po swojemu usprawniać auto.
-
Z tego co widzę Android Auto nie jest dostępny w Polsce. Aplikacja jest normalnie dostępna na niemieckim Google Play. Tak samo wykaz marek samochodów . Znowu Polaków traktuje się po macoszemu. https://www.android.com/auto/
-
To że oficjalnie nie jest jeszcze dostępne to nie znaczy że nie działa. Można ściągnąć sobie z innego źródła niż google sklep.
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
-
Tasior a u Ciebie to działa?
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
-
Ja na swojego tipo czekam ma być na początku przyszłego miesiąca. Android auto jak na razie sprawdzałem na telefonie i działa ale przy odbiorze na pewno sprawdzę czy działa
Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
-
Super - to znaczy ze powinienem probowac dalej. Sprawdze z jakimś nowszym telefonem (ten mam z nielegalnym Androidem 6.0 bo producent nie wspierał 6.0).
Jedno pytanko - @lukas_kamienna mozesz sprawdzić czy działa jak masz w telefonie wyłączony BT?
-
Cytat:
Napisał
piotrek303
Super - to znaczy ze powinienem probowac dalej. Sprawdze z jakimś nowszym telefonem (ten mam z nielegalnym Androidem 6.0 bo producent nie wspierał 6.0).
Jedno pytanko - @lukas_kamienna mozesz sprawdzić czy działa jak masz w telefonie wyłączony BT?
Spróbuj ściągnąć stąd: http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/
Wysłane z mojego E6883 przy użyciu Tapatalka
-
Niestety tylko po kablu idzie.
-
@lukas_kamienna, wiem wiem - po kablu. Tylko nie wiem czy muszę sparować telefon z samochodem. A ta ikonka Android Auto to pojawiła sie jak podłączyłeś pierwszy raz czy juz wcześniej była?
-
Pojawiła się zaraz po podłączeniu telefonu i sparowaniu.
-
Jeśli jesteś pewny że radio i telefon jest w porządku to kup sobie porządny kabel do szybkiego ładowania i przesyłu danych
https://www.aukey.pl/
to strona, którą ja polecam. Może nie zdajecie sobie sprawy ale odpowiednia ilość ma znaczenie i jeśli masz smartfona średniej i klasy premium Twoja ładowarka musi mieć minumum 2A. Jeśli chcesz podłączyć tablet polecam takie z 3A.
Tak samo jest z kablami - kabel kablowi nierówny i wiem, że jeden jest TYLKO do ładowania a drugi i do jednego i do drugiego. Najlepiej używać tego co był w pudełku z telefonem pod warunkiem że kabel i ładowarka to dwa osobne elementy.
Jeśli urządzenia się nie widzą (telefon i radio) w pierwszej kolejności sprawdziłbym to z innym kablem
-
@lukas_kamienna
Mozesz proszę sprawdzić jaka masz wersje uconnect live? Ja mam 8.7. System próbuje sie zaktualizować do 8.13 ale wyskakuje błąd d6020. Dzięki za sprawdzenie.
-
7 załącznik(i)
-
Do działania Android Auto wymagana jest opcja Uconnect Live?
-