Załącznik 26888
Jest, kupiony. Chociaż lepiej by przylegał z wyjętym zaglowkiem.
To jest widok strony w wersji do druku
Załącznik 26888
Jest, kupiony. Chociaż lepiej by przylegał z wyjętym zaglowkiem.
Jakoś z lakierem od bagażnika nic mi się nie stało w Kropku, żadnych rys itd., a lakier 891B czarny Crossover jest bardzo delikatny - nie boję się zakładać i wozić rowerów - baza Thule. Jeśli nie umyjesz dachu przed montażem, nie wyczyścisz łap, do tego nieprawidłowo zamontujesz, to będziesz miał rysy - no bo skąd ma się wziąć wtedy pod łapami piasek i kurz :?: Weźmie się z lenistwa i niechlujstwa. Tyle w temacie rysowania dachu przez gumowe łapy bagażnika.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Bo zagłówek trzeba przy czymś takim wyjąć, dzieciak z "komfortu" zadowolony nie będzie, za bardzo pionowa pozycja siedzenia.
750pln - Romer Kidfix II XP SICT.
Dobra cena, można dostać namiar na sklep?
Akpol Baby - sklep dla dzieci i niemowląt, foteliki samochodowe, wózki dziecięce - Akpolbaby
Ja zakupiłem w ich sklepie stacjonarnym w Bydgoszczy. Od ceny wystawowej dali 20% upustu. Proponuję do nich zadzwonić i porozmawiać (są otwarci) zdaję się że przez neta też sprzedają
Dziękuję bardzo
W firmie Akpol, także zakupiłem fotelik Maxi Cosi - Tobi. Cena regularna 849 zł, udało mi się go kupić za 679 zł. Oddział Gdynia-karta stałego klienta plus upust.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
Dzisiaj doszedł bagażnik bazowy. Zdecydowałem się na Thule. Jednak w mojej świadomości ta firma kojarzy się z jakością i wygodą.
Odświeżając temat trochę- możecie polecić dobry fotelik samochodowy do Tipka sedan dla 0-13 kg?
Wkrótce pojawi się nowy członek rodziny i trzeba zadbać o jego bezpieczeństwo. Wiem, że najlepiej podjechać do sklepu i poprosić o przymierzenie ale może ktoś z Was już coś przetestował w Tipo dla maluszków?
0-13 czyli nosidełko? Nasza corka jezdziła w maxicosi cabrio fix. Do tego mozna miec tez baze do latwoego montazu w aucie. Ja akurat uzywalem go bez bazy i tez po nabyciu pewnej wprawy bylo bardzo dobrze.
Fotelik latwo odsprzedasz bo sa bardzo popularne...
Recaro Young Profi Plus 0-13 kg
A czy ja poleciłem ten ktory kupiles?
Dzięki, za informację. Dobrze jest wiedzieć, że ktoś już coś przetestował.
Widziałam co prawda w instrukcji samochodu proponowany fotelik (Britax Baby Safe Plus), więc mam nadzieję, że też go ktoś do samochodu kiedykolwiek włożył i dopasował, ale ten z instrukcji jest strasznie drogi. Ten, który podałeś jest o połowę tańszy, więc już bardziej dla mnie dostępny :) Dzięki jeszcze raz :)