To jest widok strony w wersji do druku
-
wyświetlacz wyświetlacz, a wrzuci ktoś foto tego wieszającego się wyświetlacza? Ja np do swojego przyszłego tipo nie zamawiałem wyświetlacza TFT i będę miał gołe cyferki, takie najprostsze badziewie, o tym mowa?
-
Cytat:
Napisał
Tybek
wyświetlacz wyświetlacz, a wrzuci ktoś foto tego wieszającego się wyświetlacza? Ja np do swojego przyszłego tipo nie zamawiałem wyświetlacza TFT i będę miał gołe cyferki, takie najprostsze badziewie, o tym mowa?
Tak, o tym mowa. Badziewie? Niekoniecznie, spełnia swoją funkcję i to wystarczy!
-
Napisałem tak jak napisałem bo czytam niektóre negatywne posty i mam wrażenie, że niektórzy kupili tesle, albo nie wiem co ...mamy 2 lata gwary i coś tam się zdarzy i jestem tego świadom, ja się nie przejmuję bo to fiat - tanie naprawy, a psują się WSZYSTKIE auta, czy to nowe, czy stare i wychodzę z założenie, że będzie co ma być ;p Nie mówię, że ma się wszystko psuć na potęgę i teraz pozostaje mi czekać, aż mnie będziecie chcieli ukamieniować za to co napisałem.
-
Wersja easy i wyświetlacz ok.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Cytat:
Napisał
Tybek
Napisałem tak jak napisałem bo czytam niektóre negatywne posty i mam wrażenie, że niektórzy kupili tesle, albo nie wiem co ...mamy 2 lata gwary i coś tam się zdarzy i jestem tego świadom, ja się nie przejmuję bo to fiat - tanie naprawy, a psują się WSZYSTKIE auta, czy to nowe, czy stare i wychodzę z założenie, że będzie co ma być ;p Nie mówię, że ma się wszystko psuć na potęgę i teraz pozostaje mi czekać, aż mnie będziecie chcieli ukamieniować za to co napisałem.
Nawet bentley potrafi się zepsuć.
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
Promy kosmiczne wybuchają :)
-
Passat się przecież nie psuje, on tworzy przygodę właścicielowi ewentualnie lokatę na wolne środki finansowe;)
-
Już po. Usługa: przeprogramowanie zestawu wskaźników. Ponoć z centrali fiata przyszła informacja, chyba problem jest już znany.
Czy to coś da? Pojeździmy, zobaczymy :)
-
Cytat:
Napisał
JackTheNight
U mnie w OE+ z wyświetlaczem wielofunkcyjnym konfigurowalnym (Czyli ten bogatszy) to nie miałem takiego przypadku. Zawsze się włączał.
powiedz mi JTN wersja Lounge ma taki sam wyświetlacz co Ty? Czyli moje autko będzie miało taki wyświetlacz jak Twój?
-
-
Jadę dziś porozmawiać z elektrykiem w sprawie zamontowania kamerki mio i tego zestawu do podtrzymywania napięcia w kamerce. Zapytam o bendix i o LCD. Ciekawe czy znajdą problem czy nie?
-
Cytat:
Napisał
Andrzejm20
Już po. Usługa: przeprogramowanie zestawu wskaźników. Ponoć z centrali fiata przyszła informacja, chyba problem jest już znany.
Czy to coś da? Pojeździmy, zobaczymy :)
Coś w praktyce się zmieniło?
-
Cytat:
Napisał
hackermuz
Coś w praktyce się zmieniło?
Nie zauważyłem żadnych nowych funkcji :)
Tak jak pisałem wcześniej, wyświetlacz działa od ponad miesiąca bez zarzutu, więc żadnej zmiany wczoraj nie dało się zobaczyć.
-
No nic to, dzisiaj o 20 mam podjechać do fiata z filmikiem i zobaczymy.
-
Cytat:
Napisał
tedybear
Jadę dziś porozmawiać z elektrykiem w sprawie zamontowania kamerki mio i tego zestawu do podtrzymywania napięcia w kamerce. Zapytam o bendix i o LCD. Ciekawe czy znajdą problem czy nie?
Tedy,jaki model masz Mio?
-
Jeszcze nie mam
chce kupic 538 albo 600 lub 608 plus smartboxa
-
Tedybear i co pytałeś o ten wyświetlacz? :)