To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Tipo SW -
W różnych testach HB i SW dane premiery kombi podawane są na czerwiec, więc czy to takie obsunięcie to sam nie wiem...może diler chciał przedobrzyć i "obiecał" wcześniejszy termin?
Przykładowo
Od pierwszego kwartału 2017 roku Fiata Tipo można nabyć nie tylko w wersji sedan, ale również z nadwoziem typu hatchback. W czerwcu do gry dołączy też kombi.
Fiat Tipo SW. Kompaktowe kombi za rozsądne pieniądze
Z podobnymi tekstami o czerwcu były również inne artykuły pisane znacznie wcześniej w 2016 roku.
-
Cytat:
Napisał
dromario
dzisiaj dzwoniłem do salonu. pani powiedziała że auto jest w produkcji, planowana dostawa koniec marca
Brałem pod uwagę m.in. tą informację, stąd pytanie, czy ktoś kto zamawiał słyszał o wcześniejszym terminie.
-
We wtorek dzwoniłem do dilera czy mogę domówić pakiet, bo produkcja ma być w 9tym tygodniu. Powiedział, że już jest za późno, bo wszedł w status 16-ty
-
co to znaczy - status 16-ty
-
Mówił że skompletowany do produkcji i nie można wprowadzić zmian w zamówieniu
-
-
No tak kombi :-), w innym salonie w którym nie dogadalem się o cene, miały być wcześniej w produkcji o trzy tygodnie.
-
Cytat:
Napisał
Loczek30
We wtorek dzwoniłem do dilera czy mogę domówić pakiet, bo produkcja ma być w 9tym tygodniu. Powiedział, że już jest za późno, bo wszedł w status 16-ty
no to już niedługo będziesz cieszył się autkiem, myślę że wyjdzie pod koniec marca tak jak u mnie
-
-
Zazdroszczę.
Liczyłem, że też dostanę samochód szybciej ,a wychodzi, że będę czekał do czerwca :/
-
Dziś do salonu na Radzikowskiego w Krakowie przyjechały Hb i Sw.
-
Bardzo miłe zaskoczenie, dzisiaj dostałem telefon że mój tipek kombi jest już w Polsce i max. do tygodnia będzie w salonie do odebrania.
-
Nieźle :) a kiedy zamawiałeś?
Pochwal się zdjęciami jak już odbierzesz :D
-
Jeśli już odbierzesz kombi to fiat z planowanego czerwca na marzec przeskoczy to znaczy, że musi mu zależeć na klientach z PL ;]
-
Cytat:
Napisał
Pacias
Nieźle :) a kiedy zamawiałeś?
Pochwal się zdjęciami jak już odbierzesz :D
zamawiałem początek grudnia. w umowie mam termin odbioru II kwartał, ale muszę powiedzieć że auta na żywo do tej pory nie widziałem tylko zdjęcia, a fotki na pewno wstawię