Są.Dostałem takie same od dilera.
To jest widok strony w wersji do druku
Są.Dostałem takie same od dilera.
ja dostałem od dilera gumowe :)
Stopery pasują.Mogłyby być z grubszego weluru ale są OK.U mnie jeździły niecały miesiąc i czekają do wiosny.
Zastanowię się jeszcze. 130 zł z przesyłką hmmm.... trochę drogo :/
Ja od zawsze mam dwa komplety.Nie mogę latem zdzierżyć gumowych.
Z Viagrą w standardzie były welury na przód, na tył już nie. Leżą sobie na strychu zafoliowane nówki sztuki. Dodatkowo dostałem komplet gumowych, tylko takie toleruję w aucie. Oryginalne są bardzo przyjemne, tak jak oryginalne welury mają wszyte materiałowe logo 500X :smile: W GP oryginały też fajnie wyglądają, logo GP jest, nie widać taniości :smile:
Ah to się stoper nazywa :)
Na pierwszej stronie JackTheNight zamieścił zdjęcia, na których wyglądają jakby były zaślepki w tych otworach, ale w takim układzie są to elementy spinające dywaniki w kupę w trakcie transportu.
Pewnie ta sama firma robi te dywaniki dla dużej gamy samochodów.
ja dostałem welurowe dywaniki od dilera które nie pasują do stoperów, czy te oryginalne stopery można przemieścić?
no właśnie dywaniki które dostałem mają biały napis "Tipo" ale rozstaw otworów jest mniejszy niż te stopery które są w wykładzinie, może to od wersji hatchback?
dokładnie takie dywaniki dostałem:
Dywaniki welurowe Fiat Tipo ORYGINAŁ FIAT (6715186021) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
tylko rozstaw otworów jest dużo mniejszy