To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
tempmat -
zakupiłem właśnie cały przełącznik zespolony wraz z manetką tempomatu z AR 147. manetka przymocowana jest do korpusu przełącznika za pomocą dwóch wkrętów o różnej długości. opczaiłem właśnie zdjęcia manetki od Stilo i zdaje się, że jest ona identyczna jak ta z AR. obie wyprofilowane są podobnie, obie posiadają dwa otwory mocujące. wkrótce montaż, który opiszę w temacie mojego auta.
-
Cytat:
Napisał
arturro2010
Szczerze mówiąc to nie wiem czy jest jakaś różnica miedzy przed a polfitową, tylko mi na szrocie powiedział że z takiej ma :) w każdym bądź razie pasowało wszystko elegancko, przyłożyłem i przykręciłem, troszki zawaliłem sprawę z osłoną bo niekoniecznie ładnie wyciąłem :P
u mnie też pasowało wszystko elegancko. jako, że kierownicy nie ściągałem, manetkę przykręciłem tylko jednym długim wkrętem. myślę, że wystarczy. u mnie też nie obyło się bez fuszerki przy okazji wycinania otworu pod manetkę ;) wyszło przefatalnie, ale docelowo będę szukał oryginalnej manetki i osłony od Stilo w rozsądnych pieniądzach ;)
-
Najważniejsze to żeby działało :D wygląd w tym wypadku mnie mniej interesował a zawsze pln zostało na inne nieprzewidziane wydatki :mad: a co do przykręcenia też nie ruszałem kiery, troszkę gimnastyki i 2 wkręciki ładnie trzymają :)
-
no ja się nawet przymierzałem do zdjęcia kierownicy, ale jak zobaczyłem pierścień segera po zdjęciu poduszki, to temat odpuściłem. aż tak dobrze wyposażonego garażu nie posiadam ;)
-
ja tylko dolną osłonę zdjąłem i kiera na max do siebie i w górę, latarka w zęby :D trochę cierpliwości, cienki śrubokręt i poszło :) a z tą od góry nie było problemu. Do kiery nawet nie próbowałem się zabierać, jeszcze stilo aż tak nie poznałem :D
-
2 załącznik(i)
Witam, postanowiłem sprawdzić u siebie czy posiadam magiczną białą kostkę. Jest, ale znalazłem obok jeszcze niebieską - od czego to może być?
Załącznik 20438Załącznik 20439