To jest widok strony w wersji do druku
-
Jak juz pisałem w innym temacie.Nie patrz za inna Lybrą jak 2.4.I nie ważne czy będzie to 10v czy 20v.Ten motor jest genialny w obu wersjach.A jeszcze zapodać mu delikatną korektę softu....Patrz oczywiście by miała Bose bo wbrew temu co tu piszą nie miały je wszystkie.Cóż mogę Ci więcej napisać.LKP wcale nie jest martwe.Tętni życiem chyba jak nigdy.Coś chyba źle szukałeś...powodzenia w poszukiwaniach i zakupie.
P.S.Wujku....Piotrze -witam :)
-
Z silnikiem jeszcze nie podjąłem decyzji jaki dokładnie chociaż ze względy na spalanie bardziej jestem za tym co mam w stilo, no i trasy robię przeważnie takie gdzie drogi są dwupasmowe albo miasto wiec nie wiem czy ten 2,4 jest mi potrzebny bo gdzie ja wykorzystam tą moc :(?
-
Ja mam 1,9 JTD 115KM po lekkim sofcie i daje rade ;) zresztą bez softu tez się jakoś odpycha ;)
-
Cytat:
Napisał
yerrusek
No własnie chciałem zapytać jak to u Stilo jest - czy też tak koroduje
ponoć przy krawędziach przednich błotników oraz tylna klapa, zwłaszcza przy zamku :)
-
Oglądałem właśnie jedna Lybre 1,9 115km za 9000zł. ale wszystkie koła do wymiany opony sparciałe i łyse, tylne tarcze wyglądały tragicznie całe pordzewiałe z mega wżerami, sprzęgło twarde jak w traktorze, z silnika się lało, w środku trochę zaniedbane. żeby doprowadzić autko do stanu jaki bym chciał trzeba by na dzień dobry z 2-3tys.
-
A ja swoją Lybre oddałem za 6,5 tys. A jej stan w porównaniu z tym co piszesz to igiełka. Wiem co czujesz ostatnio w Bialymstoku oglądałem drogie stilo do którego trzeba byłoby dołożyć sporo ponad 3 tyś zł. Powodzenia w szukaniu
-
Dzisiaj byłem z ciekawości obejrzeć to autko Lancia Lybra 3500.00 PLN. Oleśnica Spalice - otoMoto.pl
bo chciałem zobaczyć auta z dolnej półki no i cóż... cena adekwatna do stanu faktycznego auta, bez mojego pytania o rabat spadła do 3tyś. zł Fotele wyglądają ok ale były na 100% prane, plastik poprzecierane niekompletne, niedziałający centralny z kluczyka, brak możliwości zgaszenia auta kluczykiem, karoseria w fatalnym stanie miejscami ogniska rdzy zabezpieczone czarną matową farbą jedynie silnik wyglądał w miarę ok, reszta słabo albo źle :(
Jak ktoś szuka auta w cenie do około 5tyś zł. (bo tyle wyjdzie chyba z rejestracją) to można zbadać temat bardziej.
-
Miałby ktoś możliwość sprawdzenia tego autka koło warszawy?
SPRZEDAM lub zamienie Lancia Lybra Ossów
Ja w warszawie będę najwcześniej dopiero za 3tyg :(
-
Znalazłem jedno fanie wyglądające autko koło poznania z silnikiem 2.4 w wersji INTENSA, sprzedawca przez telefon twierdzi ze auto nie wymaga żadnego wkładu finansowego i bez problemu podał nr VIN (wydaje się być uczciwy). Po sprawdzeniu VIN-u przez kolegę Lotos w ASO okazało się że autko ma skręcony przebieg, obecny klient twierdzi że kupił auto w 2009r. roku od handlarza z przebiegiem 160kkm ostatni wpis z ASO w Holandii z 2009r. jest z przebiegiem 239kkm podejrzewam że sprzedający do momentu kiedy mu o tym powiedziałem nie był świadomy rzeczywistego przebiegu swojego auta. Dodatkowo autko w historii jaka jest w ASO miało kilkakrotnie wymieniane koło zamachowe, półosie, kilka razy sprzęgło i wiele innych. Ja osobiście zrezygnowałem z zakupu chociaż byłem już umówiony, może ten opis pomoże innym kupującym.
-
-
-
A taka ładna na zdjęciach...
-
No po zdjeciach, to zajefajna i w tej wersji rzadko spotykana.
-
Obecny sprzedawca chyba nie bardzo był świadom historii auta dopóki mu o nim nie powiedziałem, w rozmowie sprawiał wrażenie osoby która dba o auto i nie oszczędzał na naprawach ale sam przyznał że wymieniał sprzęgło i półosie wiec plus to co było robione wcześnie w Holandii auto musi mieć jakiś spory problem w przeniesieniu napędu niestety :(