To jest widok strony w wersji do druku
-
Dzięki panowie za opinie naprawdę są one dla mnie cenne i choć auto robię dla siebie to i tak liczę się ze zdaniem innych :) być może ktoś podsunie fajny pomysł.
Swoją drogą felgi pokryte pseudo farba pt. Plasti dip. Latexik w płynie. W dotyku farba jest jak powierzchnia szkolnej tablicy do kredy...aż się boję o jej zarysowania. I choć biały to kolor trudny w utrzymaniu to plan jest taki, żeby w przyszłym sezonie zimowym kółka oddać do Profi malowania na biały połysk.
-
Jest pro. Posadz trochę niżej i będzie git.
-
Jeszcze niżej? może zdjęcie źle zrobiłem i wygląda jak by stał wysoko, ale uwierz mi kolego lukq, że to co widać na zdjęciach to już granica rozsądku ;) dupkę fakt faktem ma lekko zadartą...
dzięki i pozdrawiam!
Ps. Pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją, ale postawiłem autko niedaleko głównego deptaka mojej mieścinki i 2 osoby robiły zdjęcie mojemu brzęczkowi :D Także... uśmiech i duma nie schodziła mi do końca dnia :) (mam nadzieję, że nie robili zdjęć co by wstawić na wiocha pl :D ).
-
Zrób coś z tym tyłem bo to trochę nie bardzo wygląda tak zadarty ? Wygląda jak te samochody co przyjeżdżają z UA się obłowić w towar do Polski :D
Co do ogólnej wysokości nadwozia to pozwól, że zacytuje z innego forum "Nigdy nie jest tak nisko, że nie mogło by być niżej", "Jeżeli nie obciera to znaczy ze jest za wysoko" :D
W tym samochodzie to bym jeszcze widział wszystkie szybki przyciemnione :)
-
Szybki będą... Na wakacje. Mandaty mnie splukaly trochę :-S a co do wysokości too chyba tak ciulowato zrobiłem zdjęcie, bo aż tak wysoko on nie stoi ;-) a za nisko też nie może być bo zawieszenie nie będzie miało jak pracowac, a i tak wydaje mi się to bardzp nisko. Dzięki za komentarze
-
Mi się podoba:) dobrze widzę, że nie masz dekielka przy prawym przednim kole?:)
-
Niestety felgi nabyłem używane i choć mam ten dekielek to ma on pourywane zatrzaski :( ale to jest do zrobienia ;) aaa i to jest lewe przednie ;)
-
Stałeś kolo Niny prawda? Dobrze kojarzę ze zdjecia?
Jak będę w Lęborku kiedyś to dam znać, zobaczę sobie to stilo na własne oczy
-
Tak zgadza się :) miałem na myśli lewe a pisze prawe :P
-
Cytat:
Napisał
lukq
Stałeś kolo Niny prawda? Dobrze kojarzę ze zdjecia?
tak jest kolego :)
W weekendy za dnia jestem niedostępny - ale pod wieczór jak najbardziej. Pisz z wyprzedzeniem w każdym razie :)
Pozdrawiam !
-
super felgi biały robi robotę :)
-
-
1 załącznik(i)
a tu autko za dnia, zbierał pierwsze promienie słoneczne:
Załącznik 14162
zwraca uwagę... póki jest czyste :)
-
7 załącznik(i)
Korzystając z tak pięknego dnia (słonecznego) postanowiłem spędzić jego resztę (po pracy) w garażu (od 17stej do 22:00) i porobić kilka rzeczy:
-> naprawa haka obudowy filtra powietrza, na którym przykręcona jest ów obudowa (jak kupiłem autko to już tak było, lecz wcześniej nie miałem odwagi grzebać)
-> wyczyszczenie podstawy obudowy akku (naszło rdzą lekkuchno), zjechałem do gołej blachy i antykorozyjnym w sprayu :) + baranek (teraz wygląda jak nówka!)
-> oczyszczenie zaśniedziałych klem
-> naprawa gwintu obudowy akku (jedna z dwóch śrubek, którymi przykręcam pokrywę akku)
-> wyczyściłem wszystkie rury w środku przez które przelatuje powietrze do Turbiny (zrobiłem zdjątko, jak to wyglądało przed - swoją drogą...skąd tam tyle syfu w dodatku wygląda to jak...olej?
-> przy okazji wymieniłem filtr powietrza na nowy...choć stary (co widać na niezbyt wyraźnych zdjęciach) wyglądał całkiem przyzwoicie... i był boscha (co mnie zdziwiło :) - a przecież sam wymieniałem filtr powietrza...
A i żeby było śmiesznie podczas wyciągania obudowy filtra powietrza upadła mi na jeden z zaczepów - oczywiście zaczep pękł, także miałem dodatkowej roboty pt. napraw dziadu coś sam popsuł!
Swoją drogą powiem szczerze, że powinni powiesić na żywca za jaja albo za cycki (za przeproszeniem - w zależności kto bym projektantem) tego który wymyślił umiejscowienie filtra powietrza. No żeby rozbierać pół silnika włącznie z ECU? aby dostać się do filtra powietrza? TRA GE DIA - nawet moja była C5-tka była bardziej przyjazna użytkownikowi... takie małe autko a tyle grzebania i roboty...
Poza tym planuję zamontować Fmic i trochę pociąć zderzak... - ale zobaczymy jak to będzie...z chęciami. Jak pomyślę sobie, że pół przodu będzie trzeba rozebrać...
Załącznik 14280
Załącznik 14281
Załącznik 14282
Załącznik 14283
Załącznik 14284
Załącznik 14285
Załącznik 14286
-
3 załącznik(i)
Stilo wyczyszczone od spodu i zakonserwowane :)
Aż jestem dumny z siebie ;)
Załącznik 15238
Załącznik 15239
Załącznik 15240