To jest widok strony w wersji do druku
-
Palio 4 Brawo 4. @Kowal a co obejmował lifting S/P??? bo patrząc na moja to... hmm. Kolego Biszkopcior jeśli chcesz kupić sobie autko (jedyne właściwe TO FIAT model do wyboru) to zwracaj szczególną uwagę na DOT opon, Aku czy jest minimum 2 lata (gwarancja dopiero się kończy albo się skończyła), czy nie ściąga, czy równo hamuje, zwróć uwagę na klocki i tarczę. potem patrz na lakier, na wnętrze ponieważ to jest już wiekowe auto. a te elementy które na początku wymieniłem zazwyczaj stanowią 30-50% wartości auta. jeśli podoba Ci się autko wizualnie, a opony, czy akumulator są stare to możesz zawsze negocjować cenę.
-
Cytat:
Napisał
michalexc
ja dałem 5600 zł z opłatami w kraju 92 kkm przebiegu (tyle ma-mam porównanie z 225 kkm) i też igła :cool:
Brawo !! :)
-
Cytat:
Napisał
Martenz555
to zwracaj szczególną uwagę na DOT opon, Aku czy jest minimum 2 lata (gwarancja dopiero się kończy albo się skończyła), czy nie ściąga, czy równo hamuje, zwróć uwagę na klocki i tarczę. potem patrz na lakier, na wnętrze ponieważ to jest już wiekowe auto. a te elementy które na początku wymieniłem zazwyczaj stanowią 30-50% wartości auta
Czyli zwracaj uwagę jakbyś kupował każdy inny samochód, niekoniecznie Fiata. Ja od siebie dodam jeszcze żebyś zerknął na kolor spalin, pracę silnika na obrotomierzu, szum podczas jazdy i delikatnego skręcania w obie strony kołami, dociśnij auto nad każdym amortyzatorem, przysłuchaj się podczas jazdy na nierównym terenie stuków metalicznych i można tak wymieniać jeszcze dużo. Ogólnie kupno używanego auta z nieznanego źródła to w 50% loteria. Sęk w tym żeby tych usterek było jak najmniej.
-
przedewszystkim mozesz sprobowac przejechac sie nie tyle co po asfalcie ale po kocich lbach....kamieniach....Pamietaj ze na kostce brukowej samochod bedzie wyl..albo opony..jak kto woli..
-
Cytat:
Napisał
kowal
jak się dba, tak się ma...
dokładnie tak !!! Zapraszam do oglądanie mojego Fiata w przyszłym miesiącu idzie na sprzedaż ...