Ja Ci szczerze kibicuję! Czekam na postępy, a na razie zejdźmy na ziemię i zrób ta belkę. :P
tak btw. mi się marzy Mercedes 500sel, jak będziesz przy kasie to mi możesz kupić. :)
To jest widok strony w wersji do druku
Ja Ci szczerze kibicuję! Czekam na postępy, a na razie zejdźmy na ziemię i zrób ta belkę. :P
tak btw. mi się marzy Mercedes 500sel, jak będziesz przy kasie to mi możesz kupić. :)
jak trafię 6 to kupie sobie GT-Ra, ale nie zapomnę o Tobie ^^
Kibicuje Ci :) i czekam na efekty prac :)
ps. 1.4 z punto dobrze sobie radzi :)
Wczoraj miałem dziwny przypadek. Podnoszę tył samochodu, by wymienić koło (śrubki już poluzowane) i za chwilę dup! Auto spadło. Lewarek na złom.
Załącznik 8842
[color=yellow]Gwint z tego[/color] [color=red]został tu[/color]. Dobrze, że nie miałem zrzuconego kółka...
made in china podbite przez italy. albo jak to zwal.
Nie zycze nikomu..
Staram się nie używać tego oryginalnego podnośnika.Nie mam jakoś do niego przekonania. Sąsiad ma " taki hajny" na kółkach do 3,5t t pożyczam.Jak widzać całkiem słusznie.
:)
Miałem taką samą sytuację przy Toyocie Avensis, podnośnik nowy, nie używany, chciałem koła zmienić. Podnoszę, a tu... dobrze, że jeszcze koła nie odkręciłem. :)
Podnośnika, tak samo jak Toyoty szybko się pozbyłem. :)
Ja też jakoiś nie jestem przekonany do oryginalnego :)
no ale fakt faktem nikt nie bedzie przeciez specjalnie ze soba wozil Zaby...Dlatego musimy polegac na takich cackach...
Ja ze sobą wożę hydrauliczny--taki mniejszego typu, do 2t, albo do 2,5t. Niestety oryginalnego nie widziałem, tak samo jak klucza do kół, sprzedawca dobrze opróżnił samochód przed sprzedażą. Prócz jednego głośnika, wszystko co dało się wyjąć i wykręcić zostało wyjęte. Cieszcie się, że macie przynajmniej taki badziew. :P
Do prac przy aucie podnośnik typu żaba to postawa :) Jak dobrze się popatrzy to w marketach z walizeczką za 60zł można dostać więc warto. Nie dość, że pewniej to i szybciej i przyjemniej ;)
ja tez wczoraj podnosiłem auto i zerwałsie gwint w lewarku !! tzn nie na srubie tylko na tej tuleji czy to teflonowej czy plastikowej i auto podniosło sie o pare centymetró i zaraz po tym spowrotem opadło na swoją wysokosc - dobrze ze nie miałem go wyżej i bez koła bo było by ciekawie :P
kto poleci jakis fajny mały podnosniczek w normalnej cenie ? jakis hydrauliczny ?
Załącznik 8859
Nie jest mały ale porządny i pewny. Poza tym te małe hydrauliczne nadają się do podnoszenia stosunkowo wysoko zawieszonych aut.. Żabę można pod niższe auto jakoś wcisnąć, takiego słupkowego to już nie za bardzo..
Tutaj podnośnik z... biedronki ;)