Z łożyskiem poradziłeś sobie bez prasy?
To jest widok strony w wersji do druku
Z łożyskiem poradziłeś sobie bez prasy?
no powiem ci ze ładnie ci to idzie ;) - no włąsnie jak poradziłęs sobie z łozyskiem ?
Najważniejsze że cisza w zawieszeniu :)
hmm a po założeniu drążków kierowniczych zrobiłeś zbieżność?
No mamy taka nadzieje... na srode planuje zmienic na letnie...
Ja w tym roku to prześmigam na zimowych trochę bo jeszcze felg nie pomalowałem nawet :P
Ja też w trakcie malowania i szukania odpowiednich szpilek
dobra robota :)) czuc wiosne wiec niedlugo pewnie bedzie mozna letniaki wrzucic :)
Moja radość z ciszy w zawieszeniu była przedwczesna. Wymieniłem opony na letnie, pojechałem ustawić zbieżność i od razu na szarpaki. Luzów w zawieszeniu żadnych nie mam. Amortyzatory przod 87% / 86% tył 67% / 68% .Wymieniłem do tej pory przeguby, tuleje na wahaczach , łożyska w kołach, ale dalej mam czasami taki metaliczny podźwięk z zawieszenia. Gość co ustawiał mi zbierzność, mówi że jedyne co mu przychodzi do głowy do poduszki pod amortyzatorami. Nie wiem. Może Wam coś przychodzi do głowy? PLEASE
Bądź gumy stabilizatora
Taplniete w notatniku drugiej generacji
Gumy stabilizatora lub sworznie wahaczy jeżeli nie robiłeś.
ewentualnie przekładnia kierownicza (też lubi stukać i to dość często się zdarza) lub amory mino że mają dużo % i są skuteczne zdarza się że pukają ale to można spr dopiero po rozebraniu mc`persona.
Gumy stabilizatora wymieniłem wszystkie po obu stronach.
Jeśli chodzi o amortyzatory w zasadzie poduszki, to co powinienem wymienić z tego rysunku?
Załącznik 8201
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
Powiedz mi co można z tą przekładnią zrobić? Wymienić końcówki drążków?
Załącznik 8206