Jakoś sobie nie wyobrażam, żeby otwierać takie zaworek co go kiedyś wymieniałem..
Poza tym kwestia jak bardzo cenisz swój czas ;)
To jest widok strony w wersji do druku
Jakoś sobie nie wyobrażam, żeby otwierać takie zaworek co go kiedyś wymieniałem..
Poza tym kwestia jak bardzo cenisz swój czas ;)
Kiedyś próbowałem taki naprawić, prawdopodobnie się da ale nie chciało mi się go później składać ;)
Nie będę zakładał nowego tematu, mam nadzieje, że tutaj uzyskam od Was odpowiedz. A wiec postanowiłem naprawić sobie po 2 latach posiadania bravki spryskiwacz tylnej szyby, bo po wciśnięciu spryskiwania było słychać prace a płyn na szybę nie leciał. Po zdjęciu wykładziny w bagażniku po stronie kierowcy ukazały mi się dwa węże jak na zdjęciu z czego jeden jest miętki i z mniejszym otworem w środku a drugi twardy z którego leci płyn, więc idzie raczej od zbiorniczka na płyn. I teraz nie wiem czy mam połączyć ze sobą te węże bo tak jak na nie patrze to fizycznie wydaje mi się to niemożliwe. Załącznik 22404
pewnie kawałka tego łacznika brakuje. wyrzuć to białe i połącz nowym łącznikiem.Łącznik złączka wężyka spryskiwacza wycieraczki (5235340659) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Zaworek zwrotny układu spryskiwacza szyb (5927680246) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Moim zdaniem tam jest zaworek jednokierunkowy a nie zwykły łącznik.