To jest widok strony w wersji do druku
To jest widok strony w wersji do druku
Przejdź do pełnego widoku tematu
Fiat Stilo -
i wszystko ok było? :P
[COLOR="gray"](Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.[/COLOR]
qronax, jakie masz radio w swoim fiacie? głośniki też zmieniałeś czy masz oryginalne?
zastanawiam się co kupić do siebie, oryginalny CD już mnie trochę denerwuje:lol:
-
wszystko było ;] styki przy wyłączniku poduszki po stronie pasażera powodował błąd :)
ja zmieniałem ze względu na system głośnomówiący - większość kilometrów robię w trasie i zestaw głośnomówiący jest elementem bez którego nie wyobrażam sobie mojego stilo ;] głośniki zostawiłem ponieważ dają wystarczającą jakość dźwięku - przynajmniej na moje nie wymagające ucho
w tym temacie masz foto jak wyszła mi zmiana:
http://fiatklubpolska.pl/car-audio-4...lo-1din-12065/
-
Cytat:
Napisał
qronax
bo sprzedawca twierdził ze błąd poduszki to standard dla stilo
To nie jest standardem dla żadnego samochodu :P
-
fajny samochodzik ale bardziej podobaja mi sie wersje 3 drzwiowe.. ale twoja też fajna i dywaniki fajny pomysł
-
no 3 drzwiowa ma taką sportową sylwetkę, ale na taki trafiłem i jestem bardzo zadowolony, ma tam parę rzeczy do poprawy ale ogólnie jest dobrze,na razie bezawaryjny ;-)
-
no normalne ze używany samochód to nie bedzie idelany.. zawsze jest coś do zrobienia
-
Ładny Stilacz :). Chociaż mi osobiście również bardziej pasuje 3d lub Multiwagon. Ale to Twoje auto :). Miejmy nadzieję, że nie wyjdą jakieś większe babole z powodu tego kombinowania z rezystorem.. :P
Widzę, że kolega z Chełmka :D. Jeśli to ten sam Chełmek koło Libiąża, Oświęcimia, to będę się uważniej rozglądał przejeżdżając przez Twoją mieścinę. :)
PS: Nie wiem czy przegapiłem, czy nie wspominałeś. Jakieś plany na samochód? W sensie zmian stylistycznych czy coś :). Czy zostaje seria? :D
-
Dokładnie ta wioska hehe. To mówisz że Twojego cintka można napotkać na Chrzanowie,wiec jak będę przejeżdżał to zwrócę uwagę. A jeśli chodzi o zmiany to tak bardzo nad tym nie myślałem,raczej seria,jak już coś to delikatne zmiany ale to wyglądu może,jak to się mówi wszystko wyjdzie w praniu. A ten rezystor...? Też mam taką nadzieję hehe
-
Noo ja jestem z Chrzanowa, więc najprędzej mnie tam gdzieś na zadupiach spotkasz :D. W samo centrum rzadko się zapuszczam :D. Najczęściej idzie mnie chyba namierzyć na trasie Chrzanów-Libiąż-Chrzanów :). Przez Chełmek przejeżdżałem wczoraj koło godziny 12 i przejeżdżam tam raz za jakiś czas. :D
Hm, a jeszcze nie dopytałem: takie 1.6 ze 103 km na pokładzie daję radę w takim Stilo? :)
-
Max. chodzi Ci o masę,że ciężki? 1200kg i 103KM powiem Ci że daje rade;-) dla mnie wystarczająco,w nissanie który miałem wcześniej było 90KM, w 4 osoby i bagaż bieda było pod górkę, trzeba było redukować biegami ,stilacz spokojnie daje rade na takie wypady, wiec jak na taki silnik,moc to auto nieżle sobie radzi na drodze i przy tym ma w miarę zadowalający apetyt na paliwo
-
kawałek auto pod górke.. załadowany.. bedzie żarł
-
wiadomo że będzie więcej palił;-) ogólnie o spalanie mi chodziło
-
Tak tak, głównie o masę mi chodziło :). Robię rozeznanie jak sobie ten silnik radzi w różnych takich Fiatach, bo może po Cieniasie kupię coś z tym silnikiem :). I Stilo też było w kręgu moich zainteresowań. ;D
-
hehe siena ma 1050kg i silnik 1,6 radzi sobie wysmienicie :) a jaką ma moc to nie powiem :) ale mnie sie wydaje ze wiecej jak 103kM ;) moze wgrana mapa wtrysków coś dodałą ale ogolnie paliwo lubi bardzo :) a w stilo jest juz młodsza wersja tego silnika z plastikowym kolektorem - po fejsliftingu :)
-
Fajny kolorek
Widać, że dbasz o auto.
Powiedz co wyszło z tą poduszką? :/