To jest widok strony w wersji do druku
-
Tłumik spawać można tylko czasem nie warto po prostu.. Ale bak? Tam jest paliwo a nie płyn do spryskiwaczy i nie należy tego ignorować.. Nie wiem czy mata nie będzie reagować jakoś z benzyną bo to że przecieknie to tam pikuś - żeby jakieś związki tej żywicy nie dostały się do układu paliwowego..
-
Cytat:
Napisał
byrrt
Tłumik spawać można tylko czasem nie warto po prostu.. Ale bak? Tam jest paliwo a nie płyn do spryskiwaczy i nie należy tego ignorować.. Nie wiem czy mata nie będzie reagować jakoś z benzyną bo to że przecieknie to tam pikuś - żeby jakieś związki tej żywicy nie dostały się do układu paliwowego..
moim zdaniem nie powinno reagować, w ciągu godziny mata z żywicą jest już zaschnięta, więc nie wydziela żadnych związków chemicznych, ja akurat mam Diesla więc tym bardziej nie powinno być problemu, ale patrząc na klejenie poxipolem i innymi masami do zbiorników można powiedzieć to samo, przecież to też składniki chemiczne :)
-
Mój bak nie jest przerdzewiały i cieknie . On cieknie dlatego bo jest wgnieciony i na zgrzewie puścił