To jest widok strony w wersji do druku
-
Cytat:
Napisał
richardo
Ja chce dolozyc czujniki cofania przod / tyl.
Zestaw blue&me z radiem to porazka w tym aucie - nie czyta pen driva 16G , jakies aktualizacje i nieintuicyjna obsluga. LIPA!!!
Moje stare radio Sony z usb jest proste w obsludze i kompatybilne z kazdym telefonem i pen drivem. Nie mam potrzeby gadania z radiem podczas jazdy.
a to dziwne bo moje punto z 2011 nie czyta 16GB, a doblo z 2013 czyta 16GB..... czary jakieś panie czy coś innego
(Automat) Autor dopisał treść. Post został scalony.
ee tam czypy..w USA doblo jest sprzedawane pod marka RAM i to ma 2,4 benzyna multiair...to panie jest moc 178 mustangów... tylko że pije jak smok 21 mil na galonie
-
Cytat:
Napisał
bnbn1
W USA doblo jest sprzedawane pod marka RAM i to ma 2,4 benzyna multiair...to panie jest moc 178 mustangów... tylko że pije jak smok 21 mil na galonie
Odgrzeję kotleta - ale nie mogę się powstrzymać.
Czy serio mówisz, że 11,2 litra benzyny na 100km w 178 konnym przedłużanym dostawczaku z prawdziwym automatem (9 biegowym hydraulicznym ZF) to dużo?
Nie zgadzam się, uważam dokładnie odwrotnie.
Powiem więcej - myślałem o tym długi czas - i w końcu zdecydowałem się kupić taką maszynę na aukcji w USA...
Co prawda dla próby u nas jeździłem tylko Jeepem Renegade z tym samym silnikiem i skrzynią biegów - ale moje testy wypadły nad wyraz pozytywnie...
Mam nadzieję, że jadąc dynamicznie moje amerykańskie Doblo spali max 14 litrów gazu LPG na 100km - a to przy dzisiejszej cenie gazu tyle co mniej więcej 6 litrów oleju napędowego na 100km.
I w końcu będę jeździł swoim tempem, a nie kogoś...
Ufffff...
No i ten automat. Mniam mniam.
Hurrra.
PS.
Czy jestem pierwszy, czy ktoś ma takie amerykańskie Doblo?
-
Jak tam się sprawuje, albo sprawowało Doblo z USA?
Sam się kiedyś zastanawiałem żeby sobie ściągnąć.